ALDRIG UTAN MIN DATOR!!!! Men dagens ord i alla fall!

Ni, som följer min blogg, kanske saknat mina inlägg de senaste dagarna. Det beror  att min Mac-dator plötsligt inte gick att starta upp för c:a en vecka sedan. Man märker hur beroende man är – och hur helt strandsatt man känner sig när man inte kan utföra det arbetet som man är van vid att  göra via  sin dator!

ALDRIG UTAN MIN DATOR!!!!!!

Som tur är fick jag på rekommendation tag på en man, som är specialist på Mac-datorer, som nu tagit med sig min dator från Spanien, där jag befinner mig nu, hem till Sverige. Så nu hoppas jag att han snart fixar min dator åt mig, så att jag kan fortsätta med allt mitt arbete: Nu Skin-businesssen, min hemsida med bloggen, och mitt memoarskrivande m.m. Som tur är hade jag gjort en back-up på en extern hård-disk men där finns inte all information med tyvärr.

Nu använder jag i alla fall min IPad för att göra detta blogg-inlägg, för att ni skall få de visdomsord, som jag lovat er dag för dag från Louise L. Hay.

Här får ni en video med Louise:

 

http://youtu.be/h2-Of83crRo

Om ni inte kan se videon i detta inlägg så publicerar jag det nästa gång!

Louise L Hay.

Och här dagens affirmationsord ur kalendern ”i can do it!”.  

4/1: I enjoy today and cheerfully look forward to tomorrow  .

5/1:  I deserve to live a good life, and I begin now.

6/1: I succeed in everything I want to do.

7/1: I always have the perfekt work relaitionships in my life.

8/1: My exercise program is just right for me and my  schedule . It is safe for me to be fully alive

9/1: My sexuality is perfect for me. I know who I am, and I am blessed.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”ALDRIG UTAN MIN DATOR!!!! Men dagens ord i alla fall!

  1. Hej kära fina Christina!

    Ett elände utan dator, jag håller med! Man gör så mycket med sin dator nuförtiden. Den är allt. Men som tur är, så funkar mobil och surfplatta till nöds, beror på vad man gör. När jag bloggar vill jag ha min stora stationära dator, för mitt bästa resultat.
    Fina visdomsord!

    Kärlek, Ljus och TilliT ♥ Kram, Gerd

    • Hej Gerd! Tack för din feed-back! Jag hoppas nu att min even dater blir återställd snart – men jag är tacksam över att jag i alla fall kan blogga via en annan dator.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *