5 reaktion på “Love yourself. Må Bra-resa till Nerja.

 1. Låter som en fantastisk resa, en välbehövlig för kropp och själ. Hade inte tvekat om jag haft pengarna. Precis halvt utförsäkrad och har senast idag ”jagat” A-kassa och FK och arbetsförmedlingen för att få veta vad jag ska få ut denna månad. Ekonomin är ju A och O, räkningar ska betalas och mat ska handlas. Dagarna som varit i september har jag ”jagat” olika myndigheter blir bollad fram och tillbaka hela tiden, det har tärt på mig. Men jag hoppas att det bli bättre. Mitt i allt visade sig att min handläggare på arbetsförmedlingen har semester nu 2 veckor, tänk om jag med kunde åka på semester bara sådär, gör jag det mister jag min ersättning.
  Känner mig sönderstressad, när man behöver avkoppling och återhämtning som mest så har man inte råd.
  Jag hoppas att ni alla får en fin vistelse i Nerja. Jag hoppas att det bli fler tillfällen och nån gång kanske jag har turen att kunna följa med 🙂
  Man ska inte sluta hoppas 🙂

  Må så gott
  Kram Sandra

  • Hej Sandra. Denna Må Bra-Resa blir uppskjuten till våren 2015, så då kanske du har möjlighet att följa med. Jag kommer att lägga ut inbjudan här på hemsidan – och då ha litet längre framförhållning. Må Bra! Lev Väl! Christina Schollin.

   • Har varit sjukskriven för depression och grubbel i snart två år, skulle så gärna vilja följa med och om den flyttas till 2015 vore det toppen. Kanske livet vämder till dess.Kanske man skulle hinna få tillbaka en strimla av hopp.,skulle så gärna vilja träffa christina schollin och även hennes fantastiska dotter !, inger 0768 445445 ingernorden.in@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *