Love Yourself Dag 2: ”Hemligheten”.

IMG_4728

Love Yourself Dag 2: Medan deltagarna började sin dag med frukost och morgonyoga, startade jag hemma i huset med att gå ut på altanen och lukta på bougainvillan, blicka ut över Medelhavet – och ta en simtur i poolen.

Christina i poolen

 

Casa A FrukostFrukost Vitaminer

… som följdes av frukost på balkongen. Den bestod av – som alltid – frukt och vitaminerna: Life Pack, Marine Omega, Tegreen och R2 och ett litet glas JVI-juice. En kopp kaffe på det! Och en smörgås – gärna med avokade eller äggröra. En härlig start på en härlig dag!

Casa A trädgården

En stunds avkoppling med en bra bok i solstolen efteråt. Livskvalitet!

Rawfood-matHelena och Marianne

Lunchen bestod av rawfood lagad av dessa båda hälso-tjejer, Marianne och Helena, som snart kommer ut med en kokbok om just rawfood-mat!

hemligheten med publikPå schemat i dag: Föreläsning av Christina Schollin. Hon avslöjar sin Hemlighet, hur man ska uppnå optimal hälsa och välbefinnande, finna sin inre kraft – och ÄLSKA SIG SJÄLV!

Louise L Hay - my guruJag citerar ofta Louise L Hay, som blivit något av en Guru för mig genom sin klokskap och passion att förmedla positiva budskap till andra! En inspirationskälla!

Jag berättade också om att för att man ska Må Bra, så ska man dela med sig till andra.

We make a living by what we get

 

Vita MealA helping hand Nu SkinNu Skin: A helping hand!

I mitt fall har det alltid varit viktigt att dela med mig till  behövande barn – och nu, när jag arbetar med Nu Skin Enterprises: genom att donera månatligen näringsrika Vitameal för svältande och undernärda barn.

Genom mitt arbete med Nu Skin kan jag också dela med mig av hur du ska kunna: Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet! Jag ger också ”prova-på”-behandlingar med Galvanic Spa (”det lilla rynkstrykjärnet) och ……

Ansiktsbehandling

……… utförde 2 Galvanic Spa-behandlingar på 2 av tjejerna, som blev supernöjda och inhandlade ”Det lilla rynkstrykjärnet” med tillhörande produkter, så att de kan fortsätta behandla sig hemma.

Nu Skin produkter

Galvanic Spa (”det lilla rynkstrykjärnet”), Clearing, Facial gels, Dagcréme och nattcreme, ev. ett serum. Allt du behöver för att kunna behandla dig själv.

Karin 65 Ansikte

Det slår aldrig fel! Alla får ett fantastiskt resultat – och jag är så glad att jag kan erbjuda ett betydligt nyttigare, sundare – och billigare alternativ till botox och andra farligheter.

IMG_5219

Naturligtvis tycker Pernilla att det är skönt att få behandling av sin Mamma!

Nu Skin

Jag hade även med mig några Nu Skin-produkter till försäljning – och det är alltid så härligt när jag kan dela med mig av dessa enastående produkter för ansiktet, kroppen, håret, benen, fötterna – och inte minst vitaminer så att man blir pigg och vital!

Jag avslutade min lilla föreläsning med en uppmaning till deltagarna på Love Yourself-resan:

Lev livet levande! Lev livet leende! Lev Livet NU! Lev Väl!    Älska Livet – och Älska Dig Själv!!!!!

Make every act an act of Love

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Love Yourself Dag 2: ”Hemligheten”.

  1. Underbart att läsa om er härligs dag! Önskar jag var med! Louise Hay är också en förebild för mig! Använder NuSkin-produkter varje dag och är så nöjd! DU Inspirerar mig! Tack! Kram!

  2. Vilken härlig läsning! Du är verkligen en positiv energikälla blir nyfiken på vart man kan hitta produkterna! Tack för att du delar ned dej kram

    • Du hittar produkterna på web-shopen. Du kan beställa där – och du kan också kontakta mig för att få ett kund-nummer och beställa online till inköps-pris och få hemsänt till din adress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *