Linus, Pernilla och Niclas på youtube: Mina favoriter.

Det är fantastiskt att man kan hitta så mycket på You-tube som man tycker om att titta på. T.ex. kan jag leta upp mina barns – och barnbarns – framträdande med olika nummer. Jag har mina favoriter!

 Linus sjunger ”Fattig bonddräng” i Lotta på Liseberg. 

Den här älskar jag att höra när Linus sjunger.

Den här älskar jag att höra med Pernilla – ur Grease.

Älskar också denna låt som Niclas har gjort – och sjunger sååå bra.

Jag letade efter något på äldsta sonen Peter, men eftersom han inte är artist, så finns det inget där han gör något själv. Peter spelar piano fantastiskt – men inte offentligt. Den här videon är från vigselakten 2016 när han gifte sig med sin Michaela i Dalarna. Brorsdottern Linn sjöng för brudparet. Sååå fint!

Behöver jag säga att jag är stolt, stolt, stolt över mina fina barn!!!

Vill ni höra mer – så säg till! 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Linus, Pernilla och Niclas på youtube: Mina favoriter.

  1. Stolt ska Du verkligen vara❤️Ni har så fina barn och barnbarn❤️Så roligt att följa er alla på både instagram och TV👍

  2. Christina, jag förstår att du är mer än stolt över dina barn. Dom är så fantastiska alla 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️
    Tack för du delar med dig av privata video, så kul att få se och så fint Linn sjöng på Peters bröllop, inte lätt att hålla tillbaka tårarna 💕

    Se fram emot att höra mer 👍🏼😊
    Ha en fin söndags kväll
    Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *