Jane Fonda

Jag har alltid beundrat Jane Fonda! Vi är lika gamla (eller UNGA!) båda två. Vi har båda varit aktiva länge med Teater, Film och TV. Hon har skrivit flera böcker, som jag läser med glädje. Själv är jag i slutfasen med att färdigställa min egen memoar-bok, som har varit en ”RESA” att skriva. Jag gillar fotografier och Jane tycker också om att lägga in både gamla bilder från hennes långa karriär – och även nytagna. Vid 77 års ålder ser hon fantastisk ut! Jag tror att vi delar samma värderingar, vi är båda intresserade av hälsa och skönhet och att få dela med oss till andra. Hon är ett föredöme och en förebild. Det är viktigt att ha!

Själv vill jag också gärna vara en förebild – både för unga och de som kommit en bit på väg i livet. Kunna säga t.ex.: Det är aldrig för sent för att göra nya saker i livet, förändring är spännande, att lära sig någonting nytt, skaffa sig nya vänner, resa och upptäcka nya platser, vara nyfiken på Framtiden!      

Jane Fondas blogg har varit en inspirations-källa när jag nu startat en egen blogg. Och jag hoppas att ni som är mina blogg-läsare också kommentarar i kommentars-fältet om vad ni tycker är intressant.   

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Jane Fonda

 1. Kära Christina

  Du är verkligen en bra förebild för mig och många andra kan jag tro.
  Så härligt att du inspirerats av fina Jane Fonda.

  Jag gillar att resa, dock är det oftast dyrt att åka ensam som jag få göra så kan inte resa lika ofta som jag vill och skulle behöva.
  Miljöombyte behövs och att kanske få träffa nya människor kan vara en ljusglimt i livet.
  Jag har varit en vecka på Kreta nyligen, det var underbart!

  Jobbar på att hitta mig själv och att kunna få känna mig ”rotad” nånstans. Självkänsla är ett intressant ämne för mig och hur man hittar vägen dit att stärka den.
  Jag älskar även musik. Musik hjälper mig att ta mig igenom olika slags känslo lägen. Fantastiskt med musik!

  Tack för ditt intresse för oss andra människor. Värmer i hjärtat.

  Önskar dig/er en fin midsommarhelg.
  Själv tänkte jag hyra några filmer och äta nåt gott. Man får göra det bästa av situationen som är (tycker det är jobbigt med högtidshelger)

  Stor varm KRAM Sandra

  • Tack Sandra för dina ord. Jag inspireras på många sätt av Louise L Hay, som du säkert sett på min blogg. Hennes affirmationer kan ofta hjälpa när man jobbar med sig själv för att skaffa sig bättre självkänsla. Under fliken ”Inspiration” här på min hemsida kan du se några av hennes underbara videos. Hoppas du tycker om dem! Kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *