Jag söker terapeuter!

Schollin6 Nu söker jag olika terapeuter (massage, ansiktsbehandling  och manikyr t.ex.) som vill hyra in sig i min mysiga MÅ BRA – OAS i Gamla Stan. ”Änglar finns”: Storkyrkobrinken 9.

OBS! Denna vecka: Månd – fred. , då jag är i Sverige, har jag möjlighets tt träffa DIG, som är intresserad av att vara med om mitt MÅ BRA-projekt!

Hör av dig: christina.schollin@gmail.com  SNARAST, så bestämmer vi en tid för möte.

MÅ BRA! LEV VÄL!

Christina Schollin.Schollin5 Schollin4 Schollin1 Schollin7

 

Dagens Louise L Hay-affirmationer:

15:e Mars och 16:e MarsSkanna 2369

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Jag söker terapeuter!

  • Hej Tina. Ja, jag har läst Biancas blogg och naturligtvis vet jag allt om hennes problem och hur hon mår. Det är så ledsamt att hon inte mår bra – det är en så fantastiskt fin liten tjej. Tyvärr är hon inte ensam i dagens läge, för ungdomar i dag har det inte lätt. Ni, som kommenterar i Biancas blogg – ni hjälper henne oerhört mycket – det ska ni veta! Och naturligtvis stöttar vi – hennes familj henne hela tiden!

   • Hej
    Förstod att ni visste men kände så för er alla att jag bara ville skriva. Började o läsa Pernillas blogg sedan Biancas o nu din. Vet hur jobbigt det e o se en närstående må så dåligt. Har själv en son på 22 år som mår dåligt i perioder. Man känner sig så maktlös.
    Krama Bianca o Pernilla.
    Önskar er all lycka
    Kram

 1. Så otroligt vacker du är Christina! 🙂
  Vilken mysig liten butik, jag älskar också änglar!
  Jag läste Biancas blogg, och blev lite orolig över denna fina tjej som mår så dålig.. kan inte Du ta ut henne på en fika och prata lite, för hon ska absolut inte behöva må så dåligt!
  Kramar

  • Hej Sanna. Ja, Bianca – denna fina, fina, fantastiska tjej, mår inte bra just nu. Jag beundrar henne, som så utlämnande skriver om detta i sin blogg. Naturligtvis stöttar vi henne, hela familjen – och jag har flera gånger tagit mig an henne och pratat med henne. Hon går nu hos en psykolog och vi hoppas att allting blir bättre så småningom. Fler borde anlita professionell hjälp – det är inget fel att tillstå att man behöver hjälp. Tyvärr är det alldeles för vanligt att ungdomar i dag mår dåligt av olika skäl. Och då behöver man hjälp. Inte alltid av familjen. Tack för din omtanke om Bianca. Jag vet hur mycket det betyder för henne att läsa kommentarerna på hennes blogg.

 2. Hej!
  Jag har också läst Biancas blogg och jag har läst Pernillas blogg. Nu läser jag även din blogg. Vad härligt att Bianca och även Pernilla skriver om sitt liv. Det finns mängder med ensamstående mammor i Sverige som kämpar och slita under vardagen med att få livet att gå ihop, som precis som Pernilla får dra hela lasset själva och det är så skönt att läsa att även kändisar upplever samma sak som vi som inte är kändisar. Det är skönt att se att även kändisbarn har svackor precis som många andra ungdomar idag. Det är inte lätt att vara människa idag. Jag tycker det är så sinnessjukt att det nästan alltid är kvinnan som får ta barnen när mannen kan dra och kan strunta i att ta ansvaret för sina barn. Många pappor skiter i att betala underhåll, men det värsta är inte det utan det är mängder med barn växer upp utan en närvarande pappa. Hur kul är det att aldrig ens pappa går på föräldramöten, eller hämtar efter aktiviteter? Vi är många som uppskattade Pernillas inlägg idag. Hon vågade skriva det många av oss ensamstående mammor inte skriver. Hon gav oss tysta ensamma mammor plötsligt en röst. Vad du än har gjort med Pernilla och uppfostrat henne så hoppas jag att min dotter i framtiden kommer bli lika rak som hon är. Jag lider med Bianca, samtidigt ska hon vara glad att hon har en mamma som bryr sig och tjatar på henne. Många barn idag har ingen som tjatar på dom och som låter dom dra på stan på nätterna fast dom bara är 10-12 år. Många skulle behöva en mamma som Pernilla som tjatade. Allt gott till dig och din familj. Tack för din fina blogg, den ger lugn i ett annat kaotiskt samhälle.

  • Tack kära du för ditt fina inlägg i kommentarbåset. Underbart att Pernillas – och även Biancas bloggar kan vara till nytta för andra, som kanske kan känna igen sig. Själv är jag så imponerad över både dotter och dotter-dotter, som formulerar sig så bra i sina bloggar. Och jag är glad om min egen blogg kan ge mina läsare en stunds avkoppling från en stressig vardag, litet glädje, litet nostalgi – och några bra tankar att ta med sig ut i livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *