Jag söker samarbets-partners!

Är du intresserad av ett samarbete med mig i Gamla Stan? Om du är ute efter att hyra en lokal och bedriva din egen verksamhet i en harmonisk och skön atmosfär och bli min                                                                       samarbetspartner, så hör av dig till mig. Kanske vill du starta redan i Juni?   IMG_5492 Vid intresse - hör av dig till mig: christina.schollin@gmail.com  för mer info!  IMG_8526IMG_8533IMG_0250 SAM_4094 ChristinaSchollin2912Ser fram emot att få kontakt!   Må Bra! Lev Väl! With love from Christina

4 reaktion på “Jag söker samarbets-partners!

    • Man kan hyra in sig hos mig i Gamla Stan och bedriva sin egen verksamhet. Det kan vara allt – från skönhetsvård, massage o Må Bra-behandlingar – till försäljning av olika saker, t.ex. smycken eller kristaller och stenar m.m. Även att hyra lokalen för olika events.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *