Jag ger dig min morgon – jag ger dig min dag! Morgonrutin och TV-inspelning av ”Sommartider”.

20130812-212040.jpg.               Morgonsimning i poolen! 10 längder. Bra start på en bra dag!

20130812-212318.jpg.                              Följt av frukost på altanen med de nya kuddarna:

IMG_1245

20130812-212515.jpg.                          Som består av: G3 Juice (NuSkin) kaffe med ostmacka, vitaminer från Nu Skin: Life Pack, Marin Omega, ageLOC Vitality.                                                                                              Korsordet löstes lätt som en plätt!

20130812-214634.jpg

Redo för en ny härlig dag!

20130812-213254.jpg.

Så – iväg till TV-inspelning ”on location” för en humorserie. Filmade flera scener mot Linus!                                               20130812-213648.jpg.

Väldigt komisk scen med väldigt komisk son! Vi kunde inte hålla skrattmusklerna i styr, så vi ” sprack” båda två!!!

Kul att göra två karaktärer i samma serie! Så här ser jag ut i den ena:

20130812-213801.jpg

 

Och så här i den andra:20130812-213907.jpg

 

Serien heter ”Sommartider” och kommer att visas på TV3 i höst!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Jag ger dig min morgon – jag ger dig min dag! Morgonrutin och TV-inspelning av ”Sommartider”.

 1. Va är det du på det nedersta bilden?? Hade du inte sagt det så hade jag aldrig sett att det var du. Super fin på alla bilder 🙂 Kram

 2. Härligt underbar morgon se jag 🙂

  Vad kul att ni spela i scener i samma film du och sonen. Kan tänka mig att ni hade kul:-) Att skratta är ju jättebra så många ’mår bra’ endorfiner som sätter igång i kroppen.
  Tack för du delar med dig av det med scenerna med. Jag är en ”backstage lover”
  Så kul att få se vad som händer bakom scen och under inspelningar. Har varit på inspelningar i sthlm, typ Så ska det låta i flera år.
  Alltid lika kul att få se när din dotter är på g med nån musikal eller annat. Hon delar med sig så mycket av backstage, vilket jag är så tacksam för 😀

  Må så gott

  Kramar Sandra

  • Hej Sandra. Pernilla är ju suverän med sin blogg. Jag får väl gå på kurs hos henne, för att kunna förstå hur jag skall utnyttja alla finesser. Men det rä roligt – särskilt när jag får kommentarer från blogg-läsare. Tack för ditt inlägg.

 3. Vilken underbar morgon att vakna till för er…..vacker utsikt också. Avslappnande o skönt. Vackra ängla kuddar i soffan , jag har lika .*L*

  Stor onsdags kram till dig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *