Jag älskar projekt! Nytt i Plaza Mariposa -i vår trädgård i Nerja.

 Jag älskar att ha projekt!

Och ni som följt min blogg – och sett i Wahlgrens värld hur jag fraktade hem den trasiga ute-möbeln från Pernillas hus i Marbella – har ju också kunnat se hur jag fixat och trixat med denna möbel så att skavankerna kunde döljas på bästa sätt. Så  här ser den ut nu när jag klätt över det som var trasigt och piffat upp den med glada kuddar.  

Den här möbeln, som stod där förut, fick flytta till en annan plats i trädgården.

Mitt nästa projekt i ”Plaza Mariposa” var att göra någonting av det outnyttjade utrymmet vid sidan av apelsinträdet. Längst bort i hörnan.

Så här tråkigt såg det ut – och jag ville kunna göra om utrymmet så att jag kunde ha en dyngömma där för förvaring av kuddar m.m.

  

Så jag kontaktade vår gode vän Jocke Fixare, som hjälpt oss med renoveringsarbeten under hela vår tid här i Nerja. Hans duktiga spanska killar kom och jobbade i två dagar för att lägga plattor och fixa i ordning.

När det var klart så tyckte jag att det blev så mysigt – så jag satte dit en stol och ett bord, så blev det en läs-hörna i stället.

Hans trivs alldeles utmärkt där i skuggan när det är för varmt i solen!

………… och jag ändrade om litet – satte dit en ny stol och dekorerade den kala väggen bakom med ett genomskinligt tyg ……… Vi får se hur det blir när jag fått fixa litet till.  Fortsättning följer!

Jag älskar att pyssla och njuta av vår underbara trädgård i ljuvliga Nerja.!

…………. och bjuda hem goda vänner  till vårt Paradis!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Jag älskar projekt! Nytt i Plaza Mariposa -i vår trädgård i Nerja.

 1. Ute möblerna du fick av Pernilla blev jätte fina nu när du fixat till dom lite, du är jätte duktig på att pyssla och få det fint det syns på resultatet, och jag tycker det blev en trevlig och färg glad sitt plats av dom alla, även den lilla läs hörnan blev mysig och säkert skön att sitta vid när det blir lite varmare in på dan !.
  Hälsningar från ett lite kyligt Jämtland men med hopp om lite bättre väder snart, önskar er alla en trevlig fortsättning !
  Mvh

 2. Vilken trevlig uteplats, vad heter de
  ”rosa” blommor som växer och
  klättrar överallt? det är så vackert 🦋
  Må så gott 🌞⛱️ PS. Pernilla var så
  trevlig och kul i Lets Dance 💃

 3. Hej Christina.
  Vad trevligt du har fått det med Pernillas
  möbler. Mycket snyggt jobbat. Härligt att se
  dej ta hand om saker som andra tänkt att
  kasta. Mycket bra miljötänk du har!
  Lever själv på samma sätt. Det känns
  väldigt bra att du delar med dej av dina
  arbeten. Vill se mer av det. Hoppas fler
  blir intresserade.
  Hälsningar
  Kerstin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *