Hurra för TR90 – Det fungerar!

IMG_3262

 

För 3 veckor sedan fick jag mitt paket med TR90 och startade min 90-dagars resa mot en lättare och litet mindre omfångsrik Christina! Och nu – efter 3 veckor kan jag konstatera: TR90 fungerar!!!!!

Här är några, som också kan visa upp sina resultat. Jag lovar att återkomma, när jag också har tagit mina efter-bilder!1185457_569298763106981_790506521_n 164910_524857600884431_1745023940_n 1382111_578359468867577_2043692970_n 1377052_10152298297558849_901167813_n

 

För er, som kanske undrar varför jag bryr mig om att starta denna nya världs-sensation med vikt-reducerings-programmet, kan jag berätta orsaken:

Sedan snart 5 år tillbaka arbetar jag som ”Independent Distributor” åt Nu Skin Enterprises, som är ett börsnoterat forsknings-företag från Amerika,och som säljer produkter online till kunder i 54 länder. Mitt arbete är att rekrytera kunder till företaget och dela med mig av den fantastiska möjligheten att få handla till inköps-pris och att ha möjlighet att starta en mycket lönande business-verksamhet.

Företaget tillhandahåller ett brett sortiment av hudvårds-produkter (inklusive Galvanic SPA-Apparaten: ”Det lilla rynkstrykjärnet”)  kroppsvård-, hårvård mun-hygien m.m. Alla produkter är alltigenom rena utan ”fillers”: ”All of the good, none of the bad”! Dessutom har de 150 forskarna på doktorsnivå forskat fram de absolut bästa vitamin- och kosttillskotts-produkter man kan hitta!

Vitalitet, Skönhet, Långt och friskare Liv! Det var den möjligheten jag tog fasta på – och som jag nu vill förmedla till andra! Du kan få mer information: Klicka på ikonen: ”Webshop för skönhet och hälsa”. Eller gå direkt till: www.schollin.nsedreams.com

Eftersom jag tycker att det är fint att kunna använda mitt namn och ev. goda rykte till någonting bra – och kunna vara en FÖREBILD – så har jag hittat det perfekta företaget för mig, där jag kan sprida mitt MÅ BRA-budskap!   Jag måste ju vara ”en produkt av produkterna”, så jag vet att jag kan rekommendera till andra det jag funnit vara det absolut bästa! Och då måste jag ju också prova alla nyheter som lanseras inom företaget.

Och nu till ageLOC TR90:( som du också får mer info om i ett tidigare inlägg: ”Svar på tal ang. TR90”.) Denna Världs-revolution (Nu Skin:s forskare vill ta itu med den stora hälso-risken för överviktiga personer!) lanserades i början på oktober under en kort period och med ett begränsat antal kit för oss med ID-nummer, att beställa. Så för mig var det enkelt: Jag kan ju bara rekommendera till andra det jag provat själv! Så jag beställde mina 5 kit och använder själv ett kit, som jag nu är inne på min fjärde vecka med.

Jag kan redan nu säga  – HURRA -det fungerar!!!!! Jag har redan minskat: 5 cm i midjan, 4 cm om höften, lår: 2 cm,, 5 cm på vaden, ankel 2 cm, och överarm 2 cm. Vågen visar – 2 kg.   Och detta utan att ”Banta”, och utan att avhålla mig från det jag tycker om att äta. Och utan att jag behövt träna intensivt, som många ”kurer” förespråkar.

Jag är verkligen inte den som förespråkar bantnings-metoder hit och dit – och har heller inte brytt mig om att själv banta sedan jag filmade och stod på scen mycket förr och naturligtvis ville vara i form och se bra ut. Men – på senare år har jag lagt på mig några kilo, som jag inte trivs med, och som jag gärna vill få bukt med, så att jag kommer i de kläder som jag har hängande i garderoben, väntande på att jag skall gå ner en storlek. Och så vill jag gärna behålla formen, så att jag inte går upp allt igen efter en ”diet-period”. Och det är precis det som är det sensationella med TR90 – du behåller formen efter programmets avslutning!

Så nu kan jag säga till alla som har försökt att gå ner i vikt:

Är du redo för en omvälvning på 90 dagar? Här är äntligen ett sätt som fungerar!!! Vad är det då som är annorlunda jämfört med andra metoder som kommer varje dag i tidningarna? – Med alla metoder, inklusive 5:2 och LCHF, tappar du vätska, fett och muskelmassa. Med ageLOC TR90 behåller du din muskelmassa. En stor del av kroppens förbränning av kalorier sker i musklerna, även vid vila. Därför är muskelmassan nyckeln till att du kan behålla din nya vikt och kroppsform efter 90 dagar.

Mer information: Använd Google, sök: ageLOCTR90

Nyfiken: kontakta christina.schollin@gmail.com

Här kommer mitt ERBJUDANDE:

Till de 4 första, som vill köpa ett kit TR90 av mig, får ni handla till rabbatterat pris och får dessutom möjlighet att få ett eget kund-nummer med NuSkin, så att ni kan handla produkter online till inköps-pris.

Dagens Visdomsord:Take care of

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Hurra för TR90 – Det fungerar!

  1. Den som går på detta är totalt IQ befriad. Du vet väl om att allt går att redigera i Photoshop? Det är så många som säljer olika preparat som inte funkar som gör så. För att gå ner i vikt räcker det med att ta bort vitt mjöl, socker och träna. Att man skulle rasa i vikt och se vältränad ut av att bara äta/ dricka detta är ren bullshit. Lura folk på pengar. Träna och ät ät rätt. Sluta pracka på folk med detta skit. Jag har tränat med Svenska Hälsocampen med Martin Lidberg så jag vet vad som krävs för att gå ner i vikt och bygga muskler.. 😉

    • Så bra då ”smulungen” – Madeleine – att du vet vad som är bäst för dig. Fortsätt med det! Men låt oss andra – som inte är totalt IQ befriade, få pröva det vi vill pröva. Med fantastiska resultat! Jag kommer säkert att påvisa mina resultat senare i min blogg – som INTE är redigerade i Photoshop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *