Härliga läppar! Power lips!

I dag tänker jag tipsa er alla – som är ute efter att prova nytt läppstift:  

 Jag har börjat använda Power Lips – både till vardags och till fest. 

Det här är dom färgerna jag valde – men det finns naturligtvis många fler. 

Häromdagen var jag inbjuden till NK-galan och klädde mig i lång-klänning i svart. Jag – som aldrig brukar ha röda läppar (brukar alltid ha beige-rosa) tyckte att jag borde prova litet mera färg. Dessutom är det faktiskt inne med färg på läpparna nu!

Jag tyckte resultatet blev bra. Vad tycker ni???

I dag har jag haft ett spännande möte för ett kommande projekt – då tyckte jag att det passade bättre med en naturligare look.

Med Nu Colour Powerlips Fluid får du läppar med intensiv färg som sitter länge. Med ett enda steg applicerar du denna formula för fin effekt. Tack vare ingredienser som avokadoolja och E-vitamin förblir läpparna mjuka och lena. Härligt sköna. Riktig wow-effekt.  

   Denna produkt kan du beställa av mig på web-shopen: Klicka på: hudvård, kroppsvård, hårvård & vitaminer. Där kan du även se övrigt sortiment.

OBS! Bara 10 dagar kvar på mitt erbjudande om 20% rabatt!

 

 

 

 

3 svar på ”Härliga läppar! Power lips!

 1. Kära Christina! Jag träffade Pernilla i Skärholmen och gav henne present ananas ram och hon blev jätte glad 😍 Vad kostar läppstift som du säljer och hur väljer jag vilken färg jag vill ha? Ha en fin kväll kram Malin

  • Hej Malin. Läppstiftet – som du hittar med olika färger på min web-shop – kostar 220:- Vad tycker du om för färg? Just nu är det ju inne att ha riktigt röda läppar. I alla fall till fest. Meddela vilken färg du tycker om, så kan jag råda dig. Jag sänder per post och då tillkommer naturligtvis porto.
   Vi hörs igen Malin.
   Kram,
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *