Här vinner Benjamin ”Let´s dance”!!!!

Benjamin vann ”Let´s dance”! Ännu omtumlad efter gårdagen och fortfarande i ett glädjerus, lägger jag här ut ett video-klipp från youtube där vår fina Benjamin tar hem priset i ”Let´s dance” 2014!!!!

dadd7849-374b-4b98-be30-cef2593375ad

20140308-032045

Benjamin och Sigrid har gjort en fantastisk resa tillsammans!

Här ser ni ett you-tube-klipp från gårdagen!

 

Jag skriver mer om denna fantastiska kväll, när vi hunnit smälta alla intryck. Vi lever som i ett lyckorus – hela familjen – och är djupt tacksamma mot hela svenska folket, som tagit vår fina Benjamin till sina hjärtan och röstat fram honom till denna välförtjänta seger!

benjamin-wahlgren7 benjamin-wahlgren6

Benjamin Nerja

Nedtecknat av en stolt Mormor!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Här vinner Benjamin ”Let´s dance”!!!!

  1. Ååh så roligt att han vann, blev så glad..jag tokröstade, 55 ggr blev det ooops 😉 Mycket mycket värdig vinnare..förstår att ni är väldigt stolta över denna fina, ödmjuka, talangfulla kille…stort Grattis till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *