Har du drömmar? Det har jag!

IMG_9627                                                                        

Har du drömmar, som du vill förverkliga? – Det har jag! Jag anser att den som har drömmar och mål – blir aldrig gammal.  Och jag vill inte stressa – men gärna Leva ett Liv som ger mig möjlighet att kunna ta det lugnt och njuta av livet.                     Så därför har jag anammat en fantastisk utmaning – och som alltid, vill jag naturligtvis dela med mig.                                                                                             Kika på denna video – och blir du intresserad, så berättar jag mina erfarenheter och hur jag kan hjälpa dig så att du skall kunna vara med på resan till dina drömmars mål. 

Spännande information – eller hur?! Ser fram emot att få berätta mer för just DIG!

christina.schollin@gmail.com 

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin

Klicka HÄR:www.schollin.nsopportunity.com

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *