Happy new month! Med en fantastisk nyhet!

Happy new month! April är här och vi vill väl alla kunna känna oss fräscha och se fina ut i hyn i vårsolens glans. – Eller hur?!

Scollin Spanien Exray Foto (10)  Happy new month  Då har jag ett förslag: Kika på denna video som handlar om den nya revolutionerande produkten: ”AgeLOC Me”,  det bästa som hänt hudvårdsindustrin – och det bästa som hänt MIN hy! Se här vad media i utlandet skriver – och vad andra säger i bloggar och på TV.

Nu bloggar jag också om denna sensationella produkt! Är du intresserad, så får du gärna se: www.schollin.nsproducts.com. Kontakta mig sedan, så får du veta hur du också kan få ta del av möjligheten att börja använda AgeLOC Me!

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *