HÄLSOVECKA HEMMA DAG 1

GODMORGON, GODMORGON, GODMORGON!

I DAG STARTAR JAG MIN HÄLSOVCKA HEMMA EFTER ATT I 14 DAGAR HA LEVT EFTER ULRIKA DAVIDSSONS 5-2-DIET.

PÅ SÄTT OCH VIS EN KICKSTART INFÖR HÄLSOVECKAN EFTERSOM JAG BLEV AV MED DE CORONA-KILON SOM JAG LAGT PÅ MIG UNDER DE TRE MÅNADER SOM GÅTT. DET ÄR LÄTT HÄNT ATT MAN ”UNNAR SIG” LITET EXTRA DÅ OCH DÅ.

ULRIKA ÄR EN VÄNINNA TILL MIG OCH JAG ÄLSKAR ATT LAGA MAT UR HENNES RCEPT-BÖCKER.

DEN HÄR 5-2-DIETEN, SOM JAG FÖLJDE TILL PUNKT OCH PRICKA GAV RESULTAT: MINUS 3,5 KILO. MAN MÅR SÅ MYCKET BÄTTRE OCH FÅR BÄTTRE KONDITION AV ATT BLI AV MED ÖVERFLÖDSKILON, FÖR ATT INTE TALA OM HUR GLAD MAN BLIR AV ATT PLÖTSLIGT KOMMA I SINA GAMLA KLÄDER IGEN.

FAKTUM ÄR ATT JAG SKULLE HA MEDVERKAT I EN HÄLSOVECKA I NERJA TILLSAMMANS MED JUST ULRIKA DAVIDSSON, TOMAS FRANKELL: LIVSYOGA OCH *ANNE ANDERSSON MEDITATION OCH AVSLAPPNING. JAG SKULLE HA PRATAT OM HUR MAN UPPNÅR OPTIMAL HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE OCH AVSLÖJAT MIN HEMLIGHET! DETTA VAR INBOKAT EN VECKA I BÖRJAN PÅ MAJ. SÅ KOM CORONAN EMELLAN! .

DÄRFÖR GÖR JAG NU DENNA HÄLSOVECKA HEMMA MED YOGA, MEDITATION, PROMENADER OCH GOD MAT OCH GODA TANKAR. SÅ VARSÅGODA – HÄR EN RAPPORT FRÅN DAG 1:

SOM ALLTID STARTAR JAG DAGEN MED FRUKOST PÅ VÅR SOVRUMS-ALTAN. ETT GLAS VATTEN MED PRESSAD CITRON OCH LITET RIVEN INGEFÄRA ÄR EN BRA BÖRJAN. TAS TILLSAMMANS MED MINA TVÅ TABLETTER FÖR MITT FÖRMAKSFLIMMER.

KAFFE OCH EN AVOCADOSMÖRGÅS. SÅ ÄR DET DAGS FÖR VITAMINERNA:

EN VITAMIN-SHOT: JOI DE VIVRE, EN JUICE GJORD PÅ FRUKTER OCH GRÖNSAKER OCH SOM SÄTTER FART PÅ ÄMNESOMSÄTTNIONGEN.

LIFE PACK – VÄRLDENS MEST OMSATTA MULTIVITAMIN. INNEHÅLLER ALLA LIVSVIKTIGA VITAMINER SOM MAN BEHÖVER.

EN KAPSEL GREENTEA INNEHÅLLER EN EXXENSE AV TOLV KOPPAR GRÖNT TE.

ETT PAR KAPSLAR BOONE FORMULA STÄRKER MIN BENSTOMME.

ALLA VITAMINERNA KÖPER JAG FRÅN NU SKIN ONLINE VIA MITT KUND-NUMMER. DET KAN DU OCKSÅ GÖRA: GÅ IN PÅ MIN WEB-SHOP OCH LÄS MER OM INGREDIENSER OCH ANNAT.

EFTER FRUKOST TAR JAG MIG EN MEDITATIONS-STUND MED ANNETTE LEFTEROW SOM GUIDE ONLINE.

VÅR UNDERBARA POOL SOM NU HÅLLER 28 GRADER SIMMAR VI I VARJE MORGON.

DET BLIR 3 RUNDOR I POOLEN FÖLJT AV VATTENGYMPA SOM MJUKAR UPP ALLA LEDER OCH MUSKLER.

ETT YOGA-PASS UNDER LEDNING AV

UNDERBARA ANNICA JANKELL.

SÅ ÄR JAG REDO ATT MÖTA DAGEN!

HANS OCH JAG SATTE OSS I BILEN FÖR ATT BESÖKA EN MÖBELAFFÄR I TORRE DEL MAR.

MUNSKYDDET ÄR ETT MÅSTE NÄR VI ÄR UTE HÄR I SPANIEN. HANDLADE HOS PER SOM HAR PYRAMIDES MÖBELAFFÄR.

HITTADE EN BÄDDMADRASS OCH ETT PÅSLAKAN OCH ÖRNGOTT MED FJÄRILAR TILL MITT NYINREDDA LILLA HUS. DET ÄR ETT AV MINA PROJEKT SOM JAG SYSSELSATT MIG MED UNDER CORONA-KARANTÄNEN HÄR I NERJA.

ÄLSKAR MITT UNDERBARA LILLA GÄST-HUS: ”CASA MARIPOSA” DÄR JAG TAR MIG EN SIESTA DÅ OCH DÅ.

LYSSNADE PÅ GABRIELLA SVANBERG SOM ÄR VÅR MENTALA COACH UNDER DENNA VECKA.

LAGADE EN HÄRLIG SPARRIS-SOPPA MED RECEPT AV MONIKA AHLBERG

HADE TÄNKT ATT TA 20-MINUTERS-PROMENADEN UNDER LEDNING AV ANNETTE LEFTEROW – MEN DET FÅR BLI I MORGON.

SOMNADE MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA EFTER MIN FÖRSTA HÄLSODAG HEMMA!

VI HÖRS I MORGON – KÄRA VÄNNER!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *