Hälsning från Spanien! Med spännande information.

Pernilla kläder

Pernilla Wahlgren Collection

Nu befinner jag mig i Spanien och kan fortsätta att sprida MåBra-budskap här nerifrån. Jag älskar mitt jobb med Nu Skin, eftersom jag kan arbeta var jag vill, när jag vill, hur mycket jag vill och med vilka jag vill! Till mitt hjälpmedel har jag nu tillgång till en helt ny web-sida där du som är intresserad kan få precis den information som du önskar få.                                             www.schollin.nsopportunity.com  (för dig som är intresserad av affärs-möjligheten)                                                                               www.schollin.nsproducts.com   (för dig som är intresserad av att handla produkter för egenvård för hela familjen online till inköps-pris)                                   Har du frågor kontaktar du mig därifrån, så ger jag dig ytterligare information.

12003373_1658787451004400_4006271480796773906_n People who have dreams What if we all love each other12108899_1647016328886808_957737765837457196_n

We´ve opened the door...

Flirtande sol kopia Med soliga hälsningar. Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Hälsning från Spanien! Med spännande information.

  1. Låter skönt att ha ett jobb som man trivs med och kan jobba när man vill, det som jag skickade till Dig hoppas jag också ska ge mig friheten snart, väntar bara på att de ska sluta att sälja fler enheter och stänga igen den fasen så vi kan börja få ut pengar, detta är ett kanonjobb när man inte behöver sälja något utan kan jobba helt på hemmaplan via datorn. När det börjar ge något kanske jag börjar med Nu Skin under Dig som ett kompliment, har ju tidigare jobbat både med LR International, Oriflame, Herbalife mm. Ha en trevlig och och sköt om Dig.

    Kram

    Marre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *