Hälsa och välbefinnande och skönhet

Christina 1970 140309_ChristinaSchollin_MG_9849_mjuk

1970: Jag använder Lux             2014: Jag har använt Nu Skin-produkter i 5 år.

När jag började använda Nu Skin-produkterna 2009 så kunde jag med en gång konstatera att jag äntligen hittat rätt i denna djungel av märken, som erbjuder olika crèmer – och att jag inte längre behövde pröva fler som inte gav det resultat som jag önskade. Nu använder jag ingenting annat – för ansiktet, för kroppen, för håret – och för insidan i form av vitaminer som gör att jag blir pigg och alert och håller mig UNG!

Den här videon spelades in i min butik i Gamla Stan redan för 4 år sedan. Då hade jag jobbat med Nu Skin i 2 år och fick möjlighet att sprida mitt Må Bra-budskap på detta sätt.

Sedan dess har det tillkommit många nya produkter ur det rikhaltiga sortimentet som Nu Skin erbjuder. För dig som vill veta mer: Klicka på Hälsa och Skönhet

Du som är intresserad av att veta mer – eller vill kunna handla produkterna online till inköps-pris: kontakta mig, så hjälper jag dig.

Klicka på fliken Hälsa och skönhet – och Nu Skin så får du mer information!

Ser fram emot att få kontakt med Dig!

Må Bra! Lev Väl!

.With love from Christina

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *