Hälsa och välbefinnande och skönhet

Christina 1970 140309_ChristinaSchollin_MG_9849_mjuk 1970: Jag använder Lux             2014: Jag har använt Nu Skin-produkter i 5 år. När jag började använda Nu Skin-produkterna 2009 så kunde jag med en gång konstatera att jag äntligen hittat rätt i denna djungel av märken, som erbjuder olika crèmer - och att jag inte längre behövde pröva fler som inte gav det resultat som jag önskade. Nu använder jag ingenting annat - för ansiktet, för kroppen, för håret - och för insidan i form av vitaminer som gör att jag blir pigg och alert och håller mig UNG! Den här videon spelades in i min butik i Gamla Stan redan för 4 år sedan. Då hade jag jobbat med Nu Skin i 2 år och fick möjlighet att sprida mitt Må Bra-budskap på detta sätt. Sedan dess har det tillkommit många nya produkter ur det rikhaltiga sortimentet som Nu Skin erbjuder. För dig som vill veta mer: Klicka på Hälsa och Skönhet Du som är intresserad av att veta mer - eller vill kunna handla produkterna online till inköps-pris: kontakta mig, så hjälper jag dig. Klicka på fliken Hälsa och skönhet - och Nu Skin så får du mer information! Ser fram emot att få kontakt med Dig! Må Bra! Lev Väl! .With love from Christina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *