GREPPA CHANSEN – I DAG!

GREPPA CHANSEN – I DAG!  MITT ERBJUDANDE PÅ – 20% PÅ SAMTLIGA PRODUKTER GÄLLER  BARA TILL SISTA JULI.

LÄS NEDANSTÅENDE INTRODUKTION – OCH HÖR AV DIG TILL MIG FÖR ATT FÅ MER INFORMATION.

christina.schollin@gmail.com

Jag får ofta frågan: ”Hur kan du se så ung och fräsch ut?”
Jag kan nu avslöja min HEMLIGHET!
Sedan jan. 2009 använder jag Nu Skin:s revolutionerande Anti-aging preparat som är de bästa som finns på marknaden när det gäller hudvård, kroppsvård, hårvård, munhygien, kosmetika och – inte minst – Vitamin-preparat.   

För mig är det viktigt att DELA MED MIG. Och kanske kunna vara en FÖREBILD och ETT GOTT FÖREDÖME och använda mig av mitt kändis-skap för ett bra syfte . Jag tycker att det är viktigt att sprida MÅBRA-budskap och i NuSkin har jag det företag som tjänar mitt syfte. Jag är i gott sällskap, eftersom Hollywoods stjärnor med Brad Pitt och Nicole Kidman i spetsen gått ut med att dom använder Nu Skin.

Numera är vi också många inom artistvärlden här i Sverige, som är supernöjda användare av hela produkt-sortimentet.
Nu Skin:s 150 forskare (många på doktors-nivå) har framställt flera världspatent. Bl.a.: Ett litet ”rynkstrykjärn” , Galvanic SPA, som stryker bort dina rynkor

Själv ger jag då och då en provbehandling med Galvanic Spa –  med strålande resultat.

Galvanic Body Spa  arbetar också med celluloiter på kroppen –förbättrar din hårkvalitet, ger dig ett slätt dekolletage, förbättrar ditt ”gäddhäng” m.m. – Nu Skin har upptäckt ett enzym:”AgeLoc”, som lägger lock på åldrandet. Ett betydligt nyttigare och sundare och billigare alternativ till t.ex. botox, slipningar och andra farligheter.

Den nya AgeLOC Me, speciellt designad av Dig för Dig! Nu Skin:s produkter innehåller inga ”fillers” och företaget har en policy: ”All of the good, none of the bad”.

Och AgeLOC Lumi Spa som revolutionerar min dagliga rengöring av ansiktet – och även för Angelina Jolie!

 

”AgeLoc Vitality” ,R2, dag & natt – ett vitaminpreparat som revolutionerar hela skönhets- och MÅBRA-industrin och som får oss att känna oss minst 15 år yngre! Tillsammans med andra vitaminer får du ett fullgott anitoxidant-skydd. Detta är mitt vitamin-intag varje morgon:   

En bättre tandcréme finns inte – om ni frågar mig! Se nedanstående bilder + videon med chefsforskaren Joe Chang.                                                                        Så Dagens tips: Blir du intresserad – kontakta mig: Varför inte genast i dag eller i morgon – SÅ FÅR DU HANDLA FÖR – 20%!

 

Låter det intressant????

GREPPA CHANSEN – I DAG! 

NU HAR DU MÖJLIGHET ATT ANTA ERBJUDANDET SOM BARA GÄLLER I JULI:

– 20% PÅ AMTLIGA PRODUKTER.

Greppa chansen – I DAG!

Ser fram emot Ditt svar!With love from Christina I DAG!

_______________________________________________________________

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”GREPPA CHANSEN – I DAG!

  1. Hej Christina, jag vill jättegärna ha mer info om allt!!!

    Med vänlig hälsning,
    Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *