Gott Nytt Bättre år!!!

KÄRA VÄNNER! ÅH – VAD VI ALLA ÖNSKAR ATT DET NYA ÅRET SKA BLI SÅ MYCKET BÄTTRE ÄN DET FÖRRA!

LÅT OSS HOPPAS ATT VI SNART KAN GÖRA ALLA DE SAKER SOM VI INTE KUNNAT GÖRA DET HÄR ÅRET OCH LÅT OSS HOPPAS ATT VI LÄRT OSS NÅGOT PÅ VÄGEN. LITET NYA INSIKTER SOM VI KAN HA ANVÄNDNING AV I FORTSÄTTNINBGEN.

SNART FÅR VI KRAMAS IGEN! DET ÄR DET JAG LÄNGTAR EFTER MEST.

Hur är det med Nyårs-löften??? Brukar ni avlägga några sådana?    Jag tycker att det är en bra idé, så här kan ni se mina Nyårs-löften:

( DET HÄR SKREV JAG REDAN FÖRRA ÅRET, MEN DET DUGER ATT UPPREPAS! )

__________________________________________________________________

Jag lovar mig själv:

Att vara så stark att ingenting kan störa min sinnesfrid.    

Att tala hälsa, lycka och framgång med varje människa jag träffar.   

Att få alla mina vänner att känna att de är värdefulla.  

Att se på allt från den ljusa sidan och att låta min optimism vara tydlig.  

Att tänka enbart på det bästa, att arbeta enbart för det bästa, och att enbart förvänta mig det bästa.   

 Att vara lika entusiastisk över andras  framgång som över min egen.    

Att glömma misstagen från förr och att fokusera på de större framgångarna i framtiden.   

Att alltid vara glad och öppen och att alltid ge ett leende till varje levande varelse jag träffar .     

Att lägga ner så mycket tid på att förbättra mig själv, att jag inte har tid att kritisera andra.    

Att vara för stor för oro, för ädel för vrede, för stark för rädsla och för lycklig för att störas av svårigheter.  

Att tänka gott om mig själv och att deklarera detta faktum för omvärlden, inte i stora ord ute i stora gärningar.   

Att leva i den stora förvissningen att hela världen stor på min sida, så länge jag lever upp till det bästa inom mig.

Det är så jag vill att mitt 2021 skall bli.                                                                            Ett år fullt av goda tankar och glada händelser, som jag själv har varit med om att skapa. Där jag omger mig med människor som jag kan utvecklas tillsammans med och där jag kan dela med mig av mina erfarenheter och kunna hjälpa andra att förverkliga sina egna drömmar.                                                                               Ett år då jag tar mig tid att ta det lugnt, varva ner, sluta stressa och inte ha så många måsten. Få tid att umgås med barn och barnbarn och goda vänner – både i Sverige och i vårt andra hem i solen. Lära mig att ”bara vara”, njuta av livet och vara tacksam för allt jag har och för allt jag fått vara med om.   Mitt år blir vad jag gör det till!

14021589_316940228644900_3771557879115725869_n
With love from Christina
Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Gott Nytt Bättre år!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *