Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!

Kära alla, som läser min blogg!  

Här vill jag nu skriva ner några av mina nyårstankar som kanske kan ge er också något att spinna vidare på:

Jag har valt att översätta och tolka fritt från ett Nyhets-brev jag fick från min väninna: Helena Steiner-Hornstein, som bor i Florida. Kanske just för att det beskriver just mina egna tankar inför det nya året:

__________________________________________________________________________

Med ett Nytt År framför oss, låt oss göra det till ett Gott Lyckligt Nytt År!                Jag vill att detta ska låta positivt och välmenande, så lyssna på detta:  

          Kanske är det nu tid att lämna bekymren från förra året bakom oss – och gå vidare. Rensa bort det som tynger dig och gör rum för dina alldeles egna nya och förbättrade livsstils-tankar och omge dig enbart med positiva attityder, människor och tankar.

Gör det som får dig att må bra, bli glad över och som gör att du känner dig frisk och sund!  För det som är det som gäller är: Det är upp till mig, vad som händer mig! Ingen annan kan ge dig Lycka. Lycka är en energi, en känsla, som du skapar inom dig!

Även om ödet ibland gör det svårt för oss att acceptera och förstå, är var och en av oss ändå ansvarig för hur våra liv kommer att te sig. Skyll inte på andra för din egen brist på beslutsamhet! 

Det här skriver jag när 2018 snart är över, ett år så fullt av överraskningar och ibland utan logik.  

MEN – jag känner mig ändå förtröstansfull inför det nya året som kommer! Kanske för att det är en bättre idé om alla vi sätter våra innerliga förhoppningar på DET GODA, istället för det som är dåligt och bekymmersamt.   Att hålla sig till det som är GOTT är så mycket enklare. Egentligen, om det finns ett alternativ (och det finns det nästan alltid!) varför inte välja det enklaste alternativet?  Vi glömmer oftast, att de värsta problemen vi hade, ofta var skapade i vår egen fantasi. Vi oroar oss och plågar oss själva med onödiga tankar på rädsla och hjärtesorg. Sedan hände dessa problem aldrig! Vilket slöseri med tid!    

Det är ofta svårt att ändra på dessa vanor – och det är det det är – vanor. Att tänka goda tankar eller dåliga tankar – är en vana. Du kan ändra allt detta – precis NU!  Förvänta dig att dina önskningar ska gå i uppfyllelse!

Din Lycka börjar med dina egna tankar, förväntningar och handlingar. Låt oss börja NU – med ett öppet sinne!

_____________________________________________________________________________

 

Det är så jag vill att mitt 2019 skall bli.                                                                            Ett år fullt av goda tankar och glada händelser, som jag själv har varit med om att skapa.

Där jag omger mig med människor som jag kan utvecklas tillsammans med och där jag kan dela med mig av mina erfarenheter och kunna hjälpa andra att förverkliga sina egna drömmar.    

Ett år där jag får fortsätta att sprida  bra budskap och goda tankar till alla, som läser min blogg t.ex.  Att inse vikten av att kunna vara en Förebild och ett föredöme.  

Ett år då jag – äntligen – skall komma ut med mina memoarer, som jag arbetat med så länge! Jag kommer att skriva om detta i bloggen – så håll utkik!                                                                       

Ett år då jag också tar mig tid att ta det lugnt, varva ner, sluta stressa och inte ha så många måsten. Få tid att umgås med barn och barnbarn och goda vänner – både i Sverige och i vårt andra hem i solen.

Lära mig att ”bara vara”, njuta av livet och vara tacksam för allt jag har och för allt jag fått vara med om.  

Mitt år blir vad jag gör det till!    

MINA VARMSTE VÄLGÅNGSÖNSKNINGAR TILL ER ALLA INFÖR DET NYA ÅRET! SE TILL ATT DET BLIR ETT BRA ÅR!  

CHRISTINA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *