Glad Maj-hälsning och spännande info!

 En glad Maj-hälsning från mig och ett ”Global Message”, som jag gärna delar med er:

Jag har nu arbetat tillsammans med detta fantastiska företag: Nu Skin Enterprises i 8 år. Jag älskar att dela med mig av Möjligheten – och jag älskar att kunna ge andra chansen att förändra sina liv – och att få andra att                          Må Bättre,                                                                                                                         Se Bättre – och yngre – ut,                                                                                                    Få det Bättre,                                                                                                                      och Leva ett Bättre Liv med Bättre livskvalitet.

I denna video som jag delar här i min blogg – får du ett ”Global Message” som kanske gör just DIG intresserad – och jag ser fram emot att ge  DIG ännu mer information, som kanske gör att just DU tar chansen att förändra Ditt liv och att äntligen kunna förverkliga Dina drömmar. 

Just NU innan Maj månad är slut – har jag ett extra förmånligt erbjudande – om du anmäler ditt intresse. Tveka inte att kontakta mig – men gör det NU. Om några dagar kan det vara för sent.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *