Fruntimmersfest Nr 25!

IMG_9398Fruntimret Christina kunde för 25:e året i rad hälsa mina kära väninnor från olika vän-kretsar välkomna till – en, som ALLTID solig och glad Fruntimmersfest!13669289_10208727966428545_2268402072802606795_o Den obligatoriska bilden med alla Fruntimren togs som vanligt vid poolen!unspecified-2

Jag började med att ha denna klänning på mig….innan min Pernilla Wahlgren-klänningen anlände, som jag helst av allt ville bära på denna fest.unspecified-7

Den är från Pernillas senaste Collection – som ni kan se HÄR   klicka på hennes web-shop.IMG_9356 Alla samlas i tältet – och maten hämtas vid buffébordet …..unspecified-9

Med italienska Buffé:                                                                                         Charkuterier från Matric: Vitlöks- salami, Prosciutto-eko, Bresaola, Koppa: lufttorkad carré, Kronärtskockor med örter, Körsbärstomater i olja, Oliver Nocarellla, Oliver svarta Leccine, Tallegio-ost med fikonmarmelad.               Hemgjord pastasallad, syrliga grönsaker med citronyoughert-sås, hembakade frökex, Rödbetschips med myntaguacamole, vitlöksbröd, Kaffe med hemgjord körsbärspaj……IMG_9357 Elisabeth kom tidigt för att hjälpa till med att duka ut all mat som jag lagat klart för att bäras ut i sista minuten! Flera andra kom också och jag fick ”sista-minuten-hjälp”, så jag kunde vara värdinna och hälsa alla välkomna! Det är ovärderligt med hjälp från väninnorna under festens gång.IMG_9358Eva, Anitha och Anita Strandell,  Birgitta, Eva, Marianne och Marita. som skrivit låten om Fruntimmersfesten. Den sjunger vi alltid tillsammans!unspecified-36unspecified-35unspecified-38unspecified-10Marianne, som bor i Los Angeles Mona, som bor i Florida är i Sverige på sommaren.  Anitha  sålde hälsa-preparat under festen.unspecified-11 unspecified-25Monica med och utan härliga glasögon!unspecified-12Liss-Kulla – alltid glittrande glad!unspecified-22Dagny och Agneta – kära vänner sedan lång tid tillbaka!unspecified-21Mona och Helena -utlandstjejer, tillfälligt i Sverige. Helena som är en fantastisk Healer och Mona som sålde sina vackra smycken under festen.unspecified-20Lis och Gunilla har varit med så gott som varje år på Fruntimmersfesten. Gunilla brukar ha med sig kläder – dock inte denna gång.unspecified-13Agneta Lagnö-granne har också varit med länge.unspecified-46unspecified-41Adele, Liz och Britta har också varit med länge.unspecified-44Birgitta, Eva, Marianne och Marita.unspecified-23 Eva hjälpte mig att sätta ett band om midjan på min nya klänning, för den var alldeles för lång.unspecified-24  Lagnö-tjejerna Agneta och Sonja hade det mysigt. IMG_9366Käraste väninnan Jill – vi umgås i Nerja på vintern och i Sverige på sommaren!

IMG_9368 Sång- Underhållning av tjejerna Linn och Elvira. Medan Hans skötte ljudet och höll upp texten via mobilen.IMG_9374

Linn sjöng den fina ”Kärleks-visan” för oss, som hon sjöng i kyrkan när Farbror Peter gifte sig med sin Michaela för några veckor sedan.                                            För 3 år sedan sjöng hon också för oss! Då såg det ut så här:IMG_0344

IMG_9353Hej då alla Fruntimmer – vi ses igen den 24:e Juli nästa år!

 

 

 

 

  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Fruntimmersfest Nr 25!

 1. Åh, vad jag hade velat vara med….men här i Blekinge hade jag hela stugan full me barnbarn……kunde ju inte ta med mig. Nästa år skall jag göra mig ledig för att komma och sova i Ängla-sängen….om jag får.
  Varm kram
  från Vännen
  Anne-Marie ( din fd. {Änglamakerska)

 2. Hej Christina,
  Jag skulle vilja skicka en vakande ängel till alla ”fruntimmer”. Jag syr änglar i form av textila konstverk. Jag är målande konstnär och textilkonstnär.
  Jag ska försöka få iväg en bild på denna sida, men jag är inte så bra på internet.
  Går det inte, så kanske jag får be dig att titta på mina änglar på min hemsida.
  Epostadress. caatherine@ snobohm.com
  hemsida http://www.snobohm.com
  🌺❣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *