Fruntimmersfest nr 23! Alltid 24:e Juli på Christina-dagen.

Den 24:e Juli – i Fruntimmersveckan, på Christina-dagen – varje år är det Fruntimmersfest hos mig! I år för 23:e året i rad!!!!

Jag älskar att ställa till med fest, jag älskar traditioner – och Fruntimmersfesten är just en sådan tradition – och jag älskar alla mina kära väninnor, som kommer varje år och som tycker att min fest är ”Sommarens höjdpunkt”!IMG_9627Värdinnan: Fruntimret Christina unnade sig en stunds avstressande paus innan gästerna anländer.

IMG_9911

Tack och lov för goda väninnor, trogna grannar, som ställer upp och hjälper till med det allra sista, som skall göras i ordning i sista minuten! Här är det Agneta och Sonja som lägger upp maten på fat, skivar tomater och mozarella till ”Mozarella Caprese”. m.m. Med benäget bistånd av Ingrid och ChristinaIMG_9914

2014 Fruntimmersfest 11Gästerna anländer. Här Lena, Gunilla och Lis.Fruntimmersfest 2014 6 Eva och Gunilla har varit med sedan starten för 23 år sedan!!!!!!!Fruntimmersfest 2014lena och Lis är också trogna gäster!2014 Fruntimmersfest KerstinNerja-väninnorna kommer till Sverige-fest i Spanien-värme!IMG_9642Eva, Monica, Jill, Christina, Ingrid och Lilian. Vi är allla medlemmar i ett kvinnligt nätverk i Nerja: ”Pärlorna”, där vi träffas och utbyter erfarenheter om hälsa och välbefinnande – och har det trevligt tillsammans!Fruntimmersfest 2014 5 Så är det dags att ta grupp-bilden vid poolen!SAM_4683Den obligatoriska grupp-bilden vid poolen är också en tradition!IMG_9920Dukat i tältet för 33 glada Fruntimmer!

IMG_9916  Skylten, som tas fram varje år IMG_9917 och denna text av Gunilla Dahlgren passar ju bra på en Fruntimmersfest!

IMG_9902Mattan vid ingången till tältet!

IMG_9927 Lagnö-väninnor: Ingrid, Agneta, Christina. Anne-Marie, Gunilla och Wera.

IMG_96242014 Fruntimmersfest 10

Nerja-väninnor: Eva, Agneta, Lilian, Monica och Ingrid.

SAM_4687Anita, Eva och Birgitta.SAM_4688Lilian och MonaSAM_4690Sweorna: Marianne, Kerstin och ”Moder Swea”: Agneta, som bor i Los Angelesoch där jag

2014 Fruntimmersfest Christinavarit och uppträtt för Sweorna och blivit så väl omhändertagen av dessa damer!IMG_9931och fått bo hos underbara Agneta!SAM_4692Agneta och Dagny.SAM_4693Margareta och Marianne.IMG_9930 Eva och Gunilla.SAM_4695Eva, Agneta, Jill och Britta tar för sig av den italienska buffén: SAM_4696    IMG_0037 Maten i år kom helt igenom från Matric Italgross. Bästa italienska buffén – som var mycket uppskattat av alla Fruntimmer!IMG_9923Monica, Adele och Eva leder sångar-hyllningar, skrivna av Anita Strandell och Adele Li Puma. Dessa sånger sjungs varje år!IMG_9922

IMG_9926Jill och Adele sjunger ut!IMG_9932Margareta, Kerstin (Mamarzzi) och Marianne stämmer in i sången!IMG_9944 Barnbarnet Linn uppträdde i år, liksom förra året, med att sjunga två sånger! Mycket uppskattat!IMG_9946  IMG_9948Farfar och Mamma Jessica i bakgrunden applåderade också Linn!  IMG_9938På Fruntimmersfesterna finns det möjlighet att handla av kreativa Fruntimmer, som har något att sälja. Här berättar Anitha om en fantastisk juice med tranbär och granat-äpple.SAM_4697 Gunwer inhandlade hälsoprodukter av Anitha Bournebusch-Galli.

Gunilla Pontén – denna fantastiska mode-ikon – hade med sig barnkläder, som hon designar. Jag köpte en svart och vit-randig baby-kofta till mitt 9:e barn-barn, som anländer till världen vilken dag som helst nu!IMG_0041 Gunilla Ponténs kläder kan du handla på Lidingö den 15-16 Augusti:IMG_0042

Mona Tumba sålde smycken – och jag handlade ett par blå örhängen av henne.

Sonja Härdelin delade ut visitkort :Skanna 1I Lusthuset fanns detta:IMG_9907I ett lusthus hade jag dukat upp Nu Skin-produkter, som man kunde prova på! Dessa produkter kan du få köpa genom: www.schollin.nsedreams.com   Kontakta mig, så får du ett eget kund-nummer och får handla online till inköps-pris!IMG_9908Eller så kunde man gå in i ”Min lilla bod” för att handla kläder eller presentartiklar.IMG_9900IMG_9909Man kunde titta in i ”Lillstugan” – en gäst-stuga för övernattnings-gäster!IMG_9952Ingela Lindström stannade kvar när alla Fruntimmer gått hem, för att invänta Carleric som kom med båt för att hämta upp henne. Barnen och goda vänner var också med.IMG_9951Ingela och Carleric Lindström är mina Nu Skin-Vänner – och mentorer –  sedan jag började med Nu Skin för 5 och ett halvt år sedan. Nu ser vi fram emot Nu Skin-Convention i Barcelona i september. Det är alltid spännande att lära sig mer om detta fantastiska företag och träffa andra distributörer från olika länder, som alla delar företagets vision: Att vara En God Kraft i Världen! IMG_9953Vi bjöd på vin och Tiramisu och det blev en trevlig avslutning på en fantastisk dag!

Sol med hjärtan Ytterligare en solig och kärleksfull Fruntimmersfest är till ända!IMG_6372

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Fruntimmersfest nr 23! Alltid 24:e Juli på Christina-dagen.

  1. Tack kära Christina för ännu en härlig Fruntimmersfest på din namnsdag! Du är fantastisk när du med stor entusiasm drar igång projekt, fester m.m. Man kan undra var du får all denna energi ifrån. Tror att du själv skulle svara (bl.a.) NuSkin! Jag är inte duktig inom denna vetenskap så jag säger inte emot dig. Men jag har en egen tanke och det är att det är all den glädje och energi man får av sina vänner som gör att orken och lusten går igång. Med gamla vänner finns minnen och gemensamma erfarenheter och med nya väcks nyfikenhet och inspiration. Tack för att du ger oss alla möjlighet till detta. Varma sommarkramar från pärlan Eva!

  2. Så underbart med din/er fruntimmersfest….Jag vill ju också få komma och vara med.
    Vilken vacker klänning du hade på dig , du är lika vacker som alltid Christina och GRATTIS till ännu ett barnbarn…!!
    Njut av fina dagar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *