Formex-mässa – med Christina-änglarna och trevliga möten med glada ”Wahlgrens värld”-älskare!

Varje år i Augusti och Januari är det Formex-mässa i Älvsjö där detalj-handlare från hela landet kan komma och beställa varor för att sälja i sina affärer.    Och varje år sedan    år tillbaka har jag funnits med i en monter hos Silkflower som distribuerar Christina-änglarna. 

14045684_937285206399357_1440346255163643047_nÄnglarna, som säljs (som alltid förut!) till förmån för behövande barn, stöder nu Nu Skin Enterprises initiativ ”Nourish The Children” (Se: www.schollin.nsproducts.com)

Jag har även designat Christina-doft-ljus. En för varje månad.

Du kan redan nu lägga din beställning via min web-shop här på hemsidan. Eller i kommentarsfältet. Alla som köper Christina-Ängeln från min web-shop får ett signerat foto – per Email.

 

¨Möte med Jonas Gylling på Silkflower om nytt spännande samarbete! Gail från Kina var med eftersom hon representerar fabriken i Kina, som tillverkar produkter. Jonas Gylling på Silkflower och jag har haft ett fruktbart samarbete sedan en lång tid tillbaka. Nu firar dom 30-års-Jubiléum och har utökat sitt sortiment, så att här hittar man nu fantastisk inredning för ett exklusivt hem. Denna ananas-lampa vore väl något för Pernilla!!! Åh – jag blir sugen på att göra om hemma!Den här påfågels-kudden med tillhörande pläd ska få följa med till Spanien! Glada Formex-besökare, som ville fotograferas tillsammans med mig. Sååå roligt att få höra hur uppskattat ”Wahlgrens värld” är!  

OBS! Du som känner igen dig på någon av bilderna: Lägg en kommentar i kommentarsbåset – så får du ett special-erbjudande från mig per E-mail!

Som sagt: Du som känner igen dig på någon av bilderna – sänd mig en kommentar i kommentarsbåset – så kommer ett special-erbjudande till dig per E-mail!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Formex-mässa – med Christina-änglarna och trevliga möten med glada ”Wahlgrens värld”-älskare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *