Forma om din kropp (Se: Skönhet och hälsa, Nu Skin.)

Detta inlägg kan läsas under fliken: Skönhet och hälsa, Nu Skin.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Forma om din kropp (Se: Skönhet och hälsa, Nu Skin.)

  1. Hej Christina! Fick tidigare olika erbjudanden från dig i min mail. Nu har jag bytt min mailadress och undrar om Du kan skickabtill denna adress istället?
    Vänliga hälsningar Yvonne

  2. Hej Christina! Fick tidigare olika erbjudanden från dig i min mail. Nu har jag bytt min mailadress och undrar om Du kan skicka till denna adress istället?
    Vänliga hälsningar Yvonne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *