Författarkväll i Lidingö Centrum 31 oktober kl 19

Lidingö Centrum

Författarträff med Christina Schollin och Marianne Wilöf

Välkommen att lyssna till Christina Schollin och hennes medförfattare Marianne Wilöf som berättar utifrån den aktuella biografin ”Ett himla liv”. Föranmälan via knappen nedan. Entré 50 kr vilket ger motsvarande rabatt på bokköp denna kväll.

För unga är hon Biancas mormor och Pernillas mamma, känd från tv-programmet Wahlgrens värld. Men som Christina Schollin, 81, själv säger: ”Jag har haft ett liv och en karriär även innan jag blev mormor!” Och det har hon definitivt.

I självbiografin Ett himla liv får läsarna följa Christina från tillvaron som sladdbarnet med teaterdrömmar till den kvinna hon är i dag, med den stora kända familjen och en framgångsrik karriär som skådespelare bakom sig. Vi får veta mer om äktenskapet med Hans, det dåliga självförtroendet, livet som småbarnsmamma och när hon gick emot självaste Ingmar Bergman. Och förstås hur det är att se sin familj och sig själv på löpsedlarna. Som en röd tråd i boken går Christinas energi och kämparanda.

Torsdag 31 oktober kl 19:00

Plats

Lidingö Centrum

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Författarkväll i Lidingö Centrum 31 oktober kl 19

  1. Oh så trevligt, har anmält mig ser framemot att få träffa dig och höra om din bok💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *