Födelsedagsuppvaktning för syster Kajsa 87 år i Örebro.

När syster Kajsa fyller 87 år, då sätter vi oss naturligtvis i bilen för att åka till Örebro och uppvakta!

IMG_1085Kajsa, som var nästan 12 år när jag kom till världen (som sladdbarn i en syskonskara på 6) tyckte att hon fick en levande docka att ta hand om när jag föddes!                            Nu när hon fyllde år fylldes hennes hem med blommor och hon grattades  av barn, barnbarn och barnbarnsbarn!

IMG_1089Syster Christina och dotter Lena. Kajsa är en häftig 87-åring, som finns på Face-book och har en IPad, som hon fotograferar med! Och vi smsar regelbundet, eftersom Kajsa har svårt att tala i telefonen med sin syrgas-apparat.

IMG_1097Fyra generationer!

bildTårtkalas i det fina uterummet.

IMG_1093

IMG_1082bildSå TACK lilla storasyster för all din omtanke genom åren och tag hand om dig – tills vi ses igen! Kram från Syrran.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Födelsedagsuppvaktning för syster Kajsa 87 år i Örebro.

 1. Ååå så underbart fina bilder , kalas hos syrran kan man inte missa ju. Tänk om jag hade syskon o kunde ha samma syskon sammanhållning som era barn har. Är så avundsjuk på det…
  Jag får njuta av att ha kusiner o nu egna barn , men sista åren saknar jag syskon. Är det kris då jag blir 50 snart ?? hmm..?? Ha underbart fin söndag , du är bara bäst. kram

  • Catarina. Tack för ditt inlägg. Inte skall det behöva bli kris vid 50! Kom ihåg: ”Age is a matter of mind – if you don´t mind, it does´nt matter! Må Bra! Lev Väl! Christina.

 2. Så fina bilder fr syster Kajsas kalas, helt underbara.
  Häftig syster du har 🙂

  Ta hand om dig

  Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *