Födelsedag och ”Käre John” på TV.

Min födelsedag började med uppvaktning av goda vänner – trogna grannar hemma hos oss på Villa Björkhaga.           Så bar det iväg till Berns – och där fick jag en piff-up av min älskade ex-svärdotter Jessica. Tack käraste Jessica – för att du gjorde mig så fin!

Expressen-fotografen Patrick Österberg kom från Expressen med denna löpsedel!Alla mina 4 barn hade  ordnat långbord på Berns Asiatiska och där fanns så gott som ALLA med (utom minsta barnbarnen Hugo och Kit) – inklusive mina ex-svärdöttrar Mia och Jessica. Och Benjamins gulliga Linnéa.

Tack älskade barn för att ni ordnade så fint för mig på min 80-årsdag!  Äldsta barnbarnet Tim, som nu hunnit bli 28 år!……… och här med sin fantastiska mamma Mia. Som har MiNilla tillsammans med Pernilla.………… och med sin Pappa, min käre son Niclas. Farfar Hans flankerar   Benjamin med sin Linnéa. Presentuppackning. Stort paket från Pernilla …………..……..jag blev såååå glaad över dessa tallrikar, som jag tog med mig till Spanien och dukade med utomhus i vår trädgård. Jag packade upp ytterligare en present från Pernilla: En klänning från hennes collection! Jag älskar att bära hennes klänningar – och den här passade mig  bra!

Fotograf: Patrick Österberg för Expressen: Tack älskade dotter Pernilla för allt du gör och fixar och trixar. Min 80-årsdag blev en härlig fest tillsammans med alla mina kära!  Uppvaktningarna fortsatte någon dag efter födelsedagen, då goda vänner kom ut till Björkhaga för att säga Grattis! Då fick jag tillfälle att bära den fina klänningen jag fått av Pernilla. Samma dag som min födelsedag – på annandagen – sände SVT 1 ”Käre John”, som spelades in 1964. Jag fick höra att den sändes som en ”Hommage” till mig eftersom jag fyllde 80 år. Det känns fint – eftersom just den filmen är den jag tyckt mest om av alla mina filmer. Det var återigen Jarl Kulle och jag som gjorde kärlekspar – vår tredje film tillsammans. ”Änglar, finns dom?” och ”Bröllopsbesvär” var redan föregående succéer. ”Käre John” blev nominerad för en Oscar i Hollywood och jag och Jarl och regissören LarsMagnus Lindgren var naturligtvis på plats i ”Filmens Tempel”.   

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Födelsedag och ”Käre John” på TV.

 1. Vilken underbar fantastisk födelsedagsuppvaktning på Berns från dina barn och barnbarn. Så fina tallrikar och fin klänning du fick. Jättefin är du i klänningen.
  Härligt med mer uppvaktande från vänner. Du är så värd att firas 🎂
  Kul att få se och läsa om dina uppvaktningar 😊
  Hoppas du och Hans har det bra och njuter i Nerja ☀️

  Må så gott
  Kram Sandra

  • Tack Sandra. Trevligt att du tyckte om mitt inlägg. Nu är vi tillbaka i Nerja och ”vilar upp oss” efter allt firande. Ha ett härligt 2018 önskar jag dig.
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina.

 2. Hej Christina! Vill bara tacka dig för fina filmroller du har gjort genom åren. Har sett de flesta filmer med dig. Fantastiskt bra! du spelade med en sån fin och innerlig glädje. Ha det bra. Sköt om dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *