Ett knippe bilder! Från bröllopsdagen 22/12.

På vår 57:e bröllopsdag den 22/12 firade vi bara Hans och jag hemma och på restaurang i Gustavsberg-  Aftonbladet fick komma och fotografera och Hans och Anna Shimoda dokumenterade med dessa fina bilder. Som jag gärna vill dela med mig av till er!

Foto: Shimoda Media.

 

Hahahaha!!!!!!

Bröllopsmiddag på Restaurang R & R vid hamnen i Gustavsberg.

Gott Nytt år från oss!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Ett knippe bilder! Från bröllopsdagen 22/12.

 1. 🌟Hello!
  Jag önskar dig Christina Schollin och Hans ett kärleksfullt 2020.

  Ett Gott Nytt År…

 2. Tänk, så mycket fint och trevligt du har bjudit på genom åren. (Även Hans, förstås, men det är ju din blogg.) Så mycket med och om dig vi har fått se, höra och njuta av under julhelgen också, både på tv och i radio. Allt från Fanny och Alexander, julkalendern, intervju, mm, till om Varuhuset på radio i Snedtänkt där man kom ihåg olika såpor och din barska roll. Du fick beröm för din fina rolltolkning. Jag minns ju även filmer mm före allt detta. Vilket år det varit för dig med boken och allt! Njut nu och fira nyår och fortsätt in i det nya decenniet! Önskar dig och Hans ett riktigt Gott nytt år 2020!

  • Härligt inlägg från dig, Gunn!
   Jag håller med: Det har varit mycket under 2019 – och jag kommer att dokumentera mera på min blogg. Jag älskar ju bilder, så just nu håller jag på med att sortera alla fina bilder som skall bli ett collage. Kanske det också blir bilder från mina filmer, som jag kommer att lägga ut här på bloggen.
   I min bok: ”Ett himla liv” – som går att köpa signerad via min web-shop! – fick det ju inte plats med så många.
   Skulle vara intressant att få höra om mina blogg-läsare tycker att det är en bra idé!
   Det får bli mitt nya projekt för 2020.
   Gott Nytt År!
   Christina.

   • Måste bara tillägga en sak… såg nu den festliga och trevliga lilla blinkningen i bloggens start! 😉👀👁🧚‍♀️🙏 Mysigt! Inte sett sådant hos någon annan. Mycket rolig och annorlunda idé! (Hälsa den som programmerat den!) Jag blev faktiskt glad och skrattade till. På gott humör resten av dagen och säkert längre än det. Ända in på nya 20-talet. Tänk, vad man kan bjuda på som influencer! Det är så härligt att se att inte bara tonåringar är influencers. Men… någonstans där inombords är vi ju unga och 17, 20 år så där… Eller hur?! För så känner man ju sig även om kroppen ibland ”kör sitt eget race”. Tack för fina bilder fyllda av kärlek och med en extra blink här i bloggen som mysig touch!
    🍾🥂🎆🎇🧨✨🎉🎊🌹💐

    • Tack igen Gunn för ett härligt inlägg! Ja, tänk så bra om min blogg kan fungera så att ni läsare blir glada och att jag kan dela med mig av sådant jag tycker är viktigt! Då har jag uppnått det jag vill med min blogg, tycker jag. Sååå roligt med kommentarer och feedback!
     Må Bra! Lev Väl!
     Christina.

 3. Grattis i efterskott 💐
  Vilka fina bilder, ni är så fina båda två 😊
  Kul att få se.
  Jag önskar dig och Hans ett gott slut och ett gott nytt år ⭐️

  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *