En rosa Porche!

Det är minsann inte varje dag man blir hämtad på Arlanda och skjutsats hem i en rosa Porsche. Men i går hände det!

Hans och jag flög från Spanien och kom till Arlanda med massor av bagage eftersom vi skall vara hemma i Sverige hela sommaren.

Wahlgrens värld var naturligtvis på plats för att föreviga detta celebra tillfälle!

 

…..och där stod den: Den rosa Porchen från Cuvée Madame ………..

……som skulle köras av dessa trevliga killar – Love och Tore,

…… för det var minsann inte bara en utan TVÅ rosa Porchrar som körde oss hem. Den ena satt vi i – Hans och jag – och drack rosévin från Cuvée Madame. I Den andra fanns allt vårt bagage.

       

Jag säger TACK, TACK, TACK till Cuvée Madame och en sak är säker:    Den firman kommer jag att anlita fler gånger!!!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”En rosa Porche!

  1. Oh så häftigt, rosa porsche, lyx lyx lyx. Ja fe passade er så bra, vi får se mer på Wahlgrens värld. Välkommen hem till Sverige o tillbringa fina månader här. Och ni ska väl kolla in ett av erat duktiga barnbarn i Globen 25/5, dom är fantastiska. Och Benjamin på Grönan igår. Ni är så härliga i Wahlgrens släkt, känns lite som man känner er, hehe. Må så bra, kram från Marianne💗💗🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *