En fantastisk 50-årsfest!

En fantastisk 50-årsfest bjöd Niclas på ombord på M/S Molly häromveckan! Jag – som är hans Mamma kan bara förundras över hur fort åren går – och när barnen börjar bli äldre än vad man själv känner sig – då känns det extra märkligt!IMG_2849

IMG_7952

Jag hade – dagen till ära – hittat en T-shirt från den tiden när Niclas var pop-idol och reste land och rike runt på turnéer.11722118_10206142015701393_4394574166096697832_o

Över Niclas-tröjan bar jag en Pernilla-poncho, som jag älskar!         Här är jag med mitt äldsta och yngsta barnbarn! Tim är 25 år och son till Niclas och lille Hugo är 11 månader och son till Peter (mitt äldsta barn!) 

IMG_7955

Nicke och Linusimage92

Peter och Michaela hade kommit från Dalarna för att fira Nicke. På samma dag som Peter fyllde 52! Så vi hurrade även för honom!image72-749x562Oliver och Benjamin var med ombord för att fira sina morbröder.

IMG_2777IMG_2850  Pernilla höll ett bejublat tal för brorsan!

IMG_2790

……liksom pappa Hans……..

IMG_2804………..och jag höll tal och överlämnade ett bild-collage ”Här har du ditt liv” – album! På tröjan står det: ”Het lång sommarnatt” och så här lät den när Nicke framförde den på turné!

FullSizeRender

image74-e1436733222741-562x749Med på festen var också Alexandra, Niclas chef på Radion. Alexandra är dotter till vår första barnflicka: Britt-Marie, som var hos oss både när Peter var liten och sedan när Niclas var nyfödd!!!!! Här har Alexandra tagit upp Hugo i famnen ……FullSizeRender (2)…….. och jag har nu plockat fram en bild på Britt-Marie med Peter:  ungefär lika gammal som hans son Hugo är nu!FullSizeRender (1)Här har Britt-Marie en nyfödd liten Niclas på armen! Så många fina minnen vi har med Britt-Marie, som blev en del av vår familj under flera år!

Nicke              Tänk att det är 50 år mellan dessa bilder!

Tack Niclas för att jag fick bli din Mamma!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”En fantastisk 50-årsfest!

 1. Där skulle man ju vart! Och firat dig och tagit sig igenom resan från då till nu med din fina härliga mamma som kapten. En resa som jag på avstånd (som så många andra 😉 troligen ) gjort både på långt håll och ganska nära. Har ju faktiskt tom jobbat där du jobbar – fast för länge sedan..
  Stor GRATTIS i efterskott! Du verkar så här på håll verkligen vara en härlig och Kul kille. Och en Snygg Kille. 50 försenade Grattis Kramar kommer här via syber.
  PS: MS Molly – mycket bra val och riktigt schysst båt att ha just en sådan tillställning på!

 2. Fina bilder och roligt att läsa. Lyssnade mycket på hans band när jag var yngre och han ser lika bra ut nu som då
  Trevlig dag

 3. Åh så otroligt härliga bilder från födelsedagsfirande <3
  Trodde inte att han var 50 år,(trodde Pernilla skojade när hon skrev det på instagram) han ser yngre ut. Precis som ni alla i er fina familj gör.
  Ni är alla så stiliga, fräscha och fina, snygg familj med andra ord och det viktigaste av allt stort HJÄRTA har ni ALLA <3

  Tack för du delar med dig
  Må gott
  Stor Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *