Elvis Presley – och jag!

Elvis Presley! Vilken röst den killen hade! Och vilken chans jag tackade NEJ till när jag blev erbjuden att spela in film i Hollywood med den killen!

1966_0057-740x1024 1966_0064-743x1024

Året var 1966 och jag befann mig i Hollywood för att närvara vid Oscars-utdelningen och ev. hämta pris för bästa utländska film, eftersom ”Käre John” var nominerad. – Det var på den tiden då jag tackade Nej till många erbjudande att filma utomlands mot stora aktörer! Jag hade fullt upp här hemma med både film- och teater-engagemang. Och dessutom hade jag två små barn, som jag inte ville vara borta från. Inte kunde jag heller tänka mig att ta med mig hela familjen och flytta till Hollywood, som min amerikanska agent tyckte jag skulle göra.

Så Elvis (salig i sin himmel!) fick vara utan lilla mig från Sverige.

Om jag har ångrat det? Nej, inte ett ögonblick! Jag kunde inte riktigt se mig själv skutta omkring i bikini på badstranden med Elvis Presley i hälarna – medan mina barn fanns hemma i Sverige och behövde sin Mamma.

Numera säger barnen dock: ”Synd! Det hade varit häftigt att ha en morsa som spelat mot Elvis Presley!

Men – vilken röst killen hade!!!!!!

Det kanske inte var DEN chansen jag väntade på!
Det är ju faktiskt mycket roligare att kunna briljera med att man gett Elvis nobben. ?

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Elvis Presley – och jag!

  1. Men du fick ju göra den här istället som jag hittade i mitt FB-flöde igår??

    ref=fb-share
    Jättefin o charmig liten film från min hemstad – ”alla” där jobbade på ”tjäxxxxen”!
    Hej i sommarkvällen fr Lidingö!
    /cristina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *