Elvis Presley i Globen!

Tack till ABUNDO som gjorde det möjligt för mig att boka biljetter till olika evenemang som jag vill gå på. Häromdagen var det konsert med Elvis Presley i Globen!

 

En fantastisk upplevelse med storband live och Elvis på storbildsskärm från olika konserter.

Så här kan du se hur det tog sig ut 2017. Priscilla Presley var en underbar presentatör och berättade om sitt liv med Elvis på ett mycket personligt sätt.

jag satt och tänkte på att denna fantastiska sångare och estradör sade jag NEJ till, när jag blev erbjuden att filma mot honom i Hollywood:

Elvis Presley! Vilken röst den killen hade! Och vilken chans jag tackade NEJ till när jag blev erbjuden att spela in film i Hollywood med den killen!

1966_0057-740x1024 1966_0064-743x1024

Året var 1966 och jag befann mig i Hollywood för att närvara vid Oscars-utdelningen och ev. hämta pris för bästa utländska film, eftersom ”Käre John” var nominerad. – Det var på den tiden då jag tackade Nej till många erbjudande att filma utomlands mot stora aktörer! Jag hade fullt upp här hemma med både film- och teater-engagemang. Och dessutom hade jag två små barn, som jag inte ville vara borta från. Inte kunde jag heller tänka mig att ta med mig hela familjen och flytta till Hollywood, som min amerikanska agent tyckte jag skulle göra.

Så Elvis (salig i sin himmel!) fick vara utan lilla mig från Sverige.

Om jag har ångrat det? Nej, inte ett ögonblick! Jag kunde inte riktigt se mig själv skutta omkring i bikini på badstranden med Elvis Presley i hälarna – medan mina barn fanns hemma i Sverige och behövde sin Mamma.

Numera säger barnen dock: ”Synd! Det hade varit häftigt att ha en morsa som spelat mot Elvis Presley!

Men – vilken röst killen hade!!!!!!

Det kanske inte var DEN chansen jag väntade på!
Det är ju faktiskt mycket roligare att kunna briljera med att man gett Elvis nobben. ?

Jag hade på mig denna vackra fjärils-blus som jag fick av Mia. Du hittar den på: Butik MINILLA .

Och jag säger  TACK till ABUNDO som ordnar biljetter åt mig.    Vill du också kunna få en gratis-månad – så anmäl dig till mig via E-mail: christina.schollin@gmail.com  så hjälper jag dig!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Elvis Presley i Globen!

 1. Hej Christina ,såg dig precis p Godmorgon Sverige ,jag bli så glad att lysna på dig …Inte viste jag att du har en blogg ,kommer och tittar ”in”
  Och läsa …:) Jag förstå att du bli lessen om skriverier om ditt barnbarn Bianca ,har själv 2 vuxna barn och 2 barnbarn (dom är 8 och 5) …älskar dom) Jag önskar dig en underbar sommar kram
  Elisabeth

 2. Tack fina Christina att du la ut konserten med Elvis!
  Han har alltid varit min favorit, hans röst o utstrålning, min inspiration o glädje. Under tunga dagar har jag kunnat komma ur sängen med hjälp av hans musik.
  Har ett hopp om att en dag få träffa honom på riktigt. Att hela jorden ska bli ett paradis där vi människor ska leva i fred med varandra o att de som dött ska få uppstå, det längtar jag efter, då kan tiden komma då jag får träffa Elvis på riktigt.
  Jag tror inte på ett liv i himlen, men respekterar alla människor oavsett tro, etnicitet osv.
  Tycker det är fint Christina att du har ett andligt behov,
  att hela din familj har så stark sammanhållning.
  Och du är en fantastisk skådespelare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *