Dagens tips: Media spotlight around ageLOC Me!

Jag har tidigare skrivit om denna fantastiska produkt som revolutionerat hela hudvårds-industrin – och som definitivt revolutionerat MIN hudvård! 

Christina AgeLOCMe

Denna fantastiska ”robot” som gör din hudvård så enkel och helt igenom anpassad för dina egna behov – kan du nu få handla genom mig: www.schollin.nsproducts.com  

Du registrerar dig och får ditt eget kund-nummer genom att klicka på ”Join now”. Då får du handla online till inköps-pris.

Dessutom kommer du med i mitt nätverk: ”Team Schollin”, där jag blir din mentor och coach och låter dig få ta del av alla nyheter som Nu Skin kommer ut med.    Jag kan också informera dig om hur du kan:

Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det Bättre och    Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet. 

Låter det intressant?

Kontakta mig för mer info: christina.schollin@gmail.com  

Se mer: www.schollin.nsopportunity.com.        

 Mitt arbete är att hjälpa andra att få sina drömmar uppfyllda!         Jag har några platser kvar till mitt ”Dream-Team” nu i Augusti – kanske blir det just DIG jag kan välkomna till ”Team Schollin”.  

Om du svarar omgående – så kan du få vara med om en spännande Möjlighet, som startar på Måndag!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *