Dagens ord – och dagens affirmation!

Dagens visdomsord – ur ”The Secret”:  

IMG_1322                                                                                       De känslor du har inom dig i dag är de som skapar din morgondag.                            Oro skapar mer oro.  Bekymmer skapar fler bekymmer. Sorgsenhet skapar mer sorgsenhet Missnöje skapar mer missnöje.

OCH

Glädje skapar mer glädje. Lycka skapar mer lycka. Inre frid skapar mer inre frid. Tacksamhet skapar mer tacksamhet. Vänlighet skapar mer vänlighet. Kärlek skapar mer kärlek.                                                                                                               Det du behöver göra är ett INRE arbete. För att förändra din värld behöver du bara förändra de känslor du har inom dig. Visst är det enkelt?

IMG_1300                                                                      I går kände jag glädje och förväntan när jag klädde mig inför en middag som vi var bjudna på hos kära vännerna: Anita och Christer.

IMG_1285IMG_1292                                                                             Och vilken glädje att träffa vänner man inte sett på länge…. Här, med Leif som bordskavaljer.  Äta god mat och prata om allt mellan himmel och jord!

I dag fortsatte TV-filmningarna av serien: ”Sommartider”. 

IMG_1314IMG_1299Linus och Henrik i en fikapaus ….. och

IMG_1311 Linus har tydligen kul på jobbet!

IMG_1302Jag bytte kläder – och hattar till varje scen!

IMG_1305 En färggrann dam!

IMG_1321 Det var dagen i dag! En härlig dag!

I morgon är en ny dag! Kanske använder jag mig av                              AFFIRMATIONER                                                                                                                            för att få dagen att bli extra positiv!    Jag brukar göra det ibland.                                                                                         Känner ni till kraften i affirmationer?    En affirmation är i själva verket allt du säger eller tänker. En affirmation öppnar för en möjlighet. Det är en startpunkt på vägen mot en förändring.                                                                                                   Så här skriver Louise L. Hay i boken: JAG KAN DET – mer levande med affirmationer.                                                                                                                              I dag är en ny dag. Idag är en dag när du kan börja skapa ett glädjefyllt, tillfredsställande liv. Idag är dagen när du kan släppa alla begränsningar. Du KAN förändra ditt liv till det bättre. Du har redan redskapen att göra det inom dig. Dessa redskap är dina tankar och din övertygelse.   Ju mer du väljer att tänka tankar som får dig att må bra, desto fortare fungerar affirmationerna. Så tänk glada tankar, så enkelt är det. Och det ÄR möjligt att göra. Sättet du väljer att tänka just nu är precis detta – ett val. Nu …. i dag ….. i denna stund …. kan du välja att förändra ditt sätt att tänka.  

        Kanske börjar jag min dag i morgon (ännu en TV-filmnings-dag) med denna affirmation:                                                                                                                            När jag vaknar på morgonen, planerar jag för en bra dag. Mina förväntningar drar till sig positiva upplevelser för mig.                                                                         Att arbeta tillsammans är en del av livets syfte. Jag älskar de människor jag arbetar med.                                                                                                                                 Det är ett nöje att vara på min arbetsplats. Där finns ömsesidig respekt mellan mina kollegor.                                                                                                                              Jag är stjärnan i min egen film. Jag är också författaren och regissören. Jag skapar underbara roller för mig själv i min arbetsmiljö.

Nu önskar jag alla EN GOD NATT !                                                                                     Må Bra! Lev Väl!                                                                                                                     Christina.

Skanna 1213

 

4 reaktion på “Dagens ord – och dagens affirmation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *