Dagens hudvårds-tips!

Scollin Spanien Exray Foto (10) Dagens blogginlägg handlar om hudvård – skönhetsvård. Det nyaste nya – och det bästa som hänt MIN hud den senaste tiden! Jag har haft förmånen att kunna använda denna innovativa produkt: AgeLOC Me sedan ett halvår. Så nu kan jag gå i god för att det är så revolutionerande som den utlovades! Och jag kan verkligen rekommendera den till andra.                   AgeLOC Me: Skräddarsydd för dig – av dig! Det är en av Nu Skin:s största investeringar. Bakom projektet finns 4 års forskning och utveckling, mer än 30 miljoner USD investeringar, 5 sökta patent och globala rundor av forskning och konsulterade konsumenter. Framställningen av ageLOC Me har lett till hudvård med anti-aging som du aldrig tidigare sett, känt eller ens föreställt dig den.  AgeLOC Me revolutionerar din anti-aging-vård. Består av fem effektiva hudvårdsprodukter, smart hudvårdsbedömning och en unik tillförselanordning. Kort sagt, skräddarsydd  för dig – av dig!

Nedan ser du en video – hur världen uppfattar AgeLOC Me.

Du har nu också möjlighet att få stifta bekantskap med denna revolutionerande produkt. Se: www.schollin.nsproduct.com Kontakta mig för mer info: christina.schollin@gmail.com 12961394_1063031787073552_1343702251990549953_o  

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Dagens hudvårds-tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *