Dagens Ängla-budskap och fina möten: Må Bra-möten i Oasen och med skådespelarna i den kommande TV-serien, där både Linus och jag medverkar!

Skanna 1201Dagens Visdomsord:                                                 Alla är vi änglar med bara en vinge. Flyga kan vi – om vi omfamnar varandra!

Detta ängla-hjärta i papier-mache har min väninna Anne-Marie Gummesson-Kocherga tillverkat för mig, som jag kan sälja i butiken. Min logga-ängel har hon också designat – efter mina önskemål ________________________________________________________

Gårdagen bjöd på underbara möten av olika slag:  

Schollin4                                                                       I ”Änglar finns!”-butiken i Gamla Stan, som endast är öppen efter överenskommelse och när man bokat tid för olika behandlingar, hade jag stämt möte med Lili Öst, en kollega till mig inom artist-branchen, som numera ägnar sitt liv åt att dela med sig av bra tankar och ”Coachning”. Hon har skrivit en bok: ”Jag blir vad jag tänker” och påbörjar nu sin andra bok.                                               Det blev ett mycket spännande samtal – och eftersom vi delar samma värderingar och tankar inför just ”Tankens kraft”, så tror jag att det blir så att hon kommer att vara en av ”Änglarna” i min MÅBRA-OAS och dela med sig där av sitt kunnande. Hon skriver på sin blogg: ”Tänk om du kunde förändra ditt liv! Tänk om du kunde skapa det du vill ha i stället för att bara tro att du måste nöja dig med att få det du får hela tiden”.                                                                             Och det är just det som jag sedan en tid tillbaka aktivt arbetar med:                        Att ge andra en möjlighet att förändra sina liv. Att få andra människor att kunna uppfylla sina drömmar. Att få dem att MÅ BÄTTRE, SE BÄTTRE (OCH YNGRE) UT, FÅ DET BÄTTRE OCH LEVA ETT BÄTTRE LIV MED BÄTTRE LIVSKVALITET.   Det är det mitt föredrag ”Hemligheten” handlar om, som jag håller på måndagarna i Gamla Stan: Jag kallar det ”MUM”: ”MÖJLIGHETERNAS UNDERBARA MÖTE”!  kl. 18.30 börjar vi. Entré: 100:- O.s.a. före dagen innan! Platserna är begränsade i den lilla lokalen, så…. först till kvarn…..             ________________________________________________________________

En väninna till mig dök upp och ville handla en nattcréme och är en av alla de som upptäckt att Nu Skin har de bästa produkterna som finns på marknaden, vad det gäller ansiktsvård, kroppsvård, hårvård, munhygien – och inte minst vitaminer. Finns inte att köpa i affärer eftersom Nu Skin är ett direktförsäljningsföretag, men eftersom jag sedan 4 och ett halvt år är distributör (Independent distributor) så kan man köpa genom mig (www.schollin.nsedreams.com) och dessutom handla i butiken! Jag berättar gärna mer för dem som är intresserade!        ___________________________________________________________________  Kvällens sista möte innebar ett kärt återseende av en kollega: Henrik Hjelt som jag kommer att spela tillsammans med i en kommande TV-humor-serie: ”Sommartider”. Vi hade första manusgenomläsning och klädprov. Dessutom är min son Linus med och vi får spela tillsammans igen – efter många år:  Han gjorde ”Skorpan” i ”Bröderna Leijonhjärta”, min son Niclas gjorde ”Jonathan”, jag gjorde ”Sofia” med duvorna, och min man: Hans gjorde bågskytten ”Hubert”.

Skanna 1206 En riktig familjeföreställning!  

                       Redan 1984 var han med på turné med ”Emil i Lönneberga”, där Hans spelade ”Doktorn” och jag ”Mor Alma”. Då hade han bara en statist-roll – men drömde om att en dag få göra Emil!    

Skanna 1205                                                                – Och det fick han: På Dramaten 1989, då jag gjorde Mor ”Alma” igen.  

Skanna 1207                          

Men nu – efter många år får vi spela med varandra igen. Skall bli så kul!                                                                                   Nu önskar jag alla en FIN och Solensolig dag!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Dagens Ängla-budskap och fina möten: Må Bra-möten i Oasen och med skådespelarna i den kommande TV-serien, där både Linus och jag medverkar!

 1. Så kul med aktiva människor!
  Jag förstår var dina barn fått sin energi ifrån!
  Tror precis som du att man kan påverka mycket med tankens kraft och Du blir vad du tänker ligger det mycket i.
  Lycka till, ska bli kul att följa dig o familjen, läser redan Pernillas blogg sedan några år.

  Kram från en Skånetös Iréne

 2. Hej fina Christina

  Sandra heter jag. Är 33 år (exakt en månad till i alla fall) 😉 och bor i Jönköping.
  Vad kul att du börjat blogga 🙂
  Jag följer din kära dotter sen några år tillbaka och har även träffat henne några gånger när hon varit här i Jönköping på olika evengemang. Hon är fantastisk på alla sätt, alltid lika glad och trevlig. Tycker ni allihopa verkar fantastiska, du, din make och alla barnen med familjer. Man blir så varm i hjärtat när man se bilder på er tillsammans. Vilken glädje det måste vara att ha sina nära och kära omkring sig.

  Själv håller jag på att hitta rätt i livet,försöka flyga fast trasiga vingar- nä det går ju inget vidare så jag hoppas jag kan ”laga” mina vingar lite, åtminstone en.

  Jag har varit och handlat hos dig i din bod som du hade innan så jag har en ängel tavla med budskap som hänger här hemma och påminner om dig och en glas ängel för min månad- september 🙂
  Jag var i Stockholm för några veckor sen och var såklart förbi din nya salong, förstod att det kanske bara är öppet efter överrenskommelse men ville ändå bara titta förbi. Tog mig en titt genom rutan, såg så fint ut.

  Önskar dig en fortsatt bra dag och all lycka till med nya bloggen
  Se fram emot att få följa dig, om det är ok med dig såklart 🙂

  Ta hand om dig
  Kramar Sandra

  • Tack Sandra för ditt inlägg. Man kan flyga även med en trasig vinge, vet du väl! Och man kan laga dem också – det gäller bara att aldrig ge upp hoppet om att ”hitta rätt” i livet. Jag önskar dig varmt lycka till med din ”flygtur”. Jag skall med denna blogg försöka att dela med mig av bra budskap och tankar, som kanske kan vara till hjälp – och glädje för andra. Ja, du har rätt i att butiken oftast kommer att vara öppen när man bokar tid. Men du kan redan nu gå in på ikonen här: ”Christinas Bod ” och se vad man kan handla. Jag kan också sända per post. Då sätter man in pengarna på mitt postgiro och jag sänder när pengarna syns på kontot. En form av web-shop alltså. Du kan också handla NuSkin-produkter via weben: Klicka på web-shop för skönhet och hälsa. Om du vill ha råd av mig hör du av dig!
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina

   • Tusen TACK för ditt svar och kloka ord Christina. Jag tar till mig dom direkt till hjärtat och jag ska försöka fortsätta flyga med eller utan trasig vinge 🙂

    Må så gott
    Vi hörs!
    Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *