Dag 96 – 104: Grattis till alla som heter Elisabet! Inklusive mig själv.

Oj – vad dagarna rusar iväg. Men så är det när man har mycket att göra – och tycker att det är ROLIGT! Och roligt är det att STUDIO 17:s invigning blev så lyckad förra fredagen och att vi alla 4 sedan dess varit fullbokade med behandlingar varje dag!   Jag kommer att återkomma med rapporter och bilder senare.Studio 17, Calle Granada 17, Nerja. Mia och jag är överlyckliga över fin respons!!

MEN:  I dag säger jag GRATTIS till alla som heter Elisabet. Med denna vackra Serenade  vill jag uppmana oss alla att njuta av livet och vara rädda om varandra!

GRATTIS på namnsdagen älskade dotter: Pernilla, Nina Elisabet –

och GRATTIS till mig själv: Christina, Alma, Elisabet.

Även denna vackra lilla kvinna: Mitt älskade barnbarn Bianca heter Elisabet, som sin Mor och Mormor! Grattis!!! 

 Happy day for Elisabet!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Dag 96 – 104: Grattis till alla som heter Elisabet! Inklusive mig själv.

  1. Grattis till er alla tre och tack för gratulationen. ☺ Jag heter
    Elisabeth i andranamn.
    Ha en trevlig söndagskväll! 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *