Dag 90: Pernilla: TACK,TACK,TACK!

TACK, TACK, TACK MIN ÄLSKADE DOTTER PERNILLA FÖR ATT DU SÅG TILL ATT MIN DRÖM OM EN KARIBIEN-KRYSSNING GICK I UPPFYLLELSE.!!!          JAG HAR SATT IHOP ETT LITET COLLAGE AV BILDER PÅ DIG OCH MIG GENOM ÅREN.

DU HAR VARIT – OCH ÄR – MIN FINASTE ÄLSKADE LILLA GULLUNGE.                JAG ÄLSKAR DIG!

          

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

18 svar på ”Dag 90: Pernilla: TACK,TACK,TACK!

 1. Vilken underbar hyllning till Pernilla! Glad att ni får ha varandra i era liv!
  Kram
  Maud Hyden

 2. Åh Christina så fina bilder❣️ Jag har följt er resa på Pernillas blogg och ni har ju verkligen haft FANTASTISKA dagar! Jag tänkte framför allt också vilka resminnen för främst Theo att få se så mycket i ung ålder, men också de andra barnen (barnbarnen) – och absolut bäst är att de får uppleva allt med er och varandra och delvis andra släktingar!
  Och så älskar jag att du lägger upp bilder på dig och Hans från Nerja – jag visar min man och säger ”kolla, du och jag i värmen om 30 år”, vår dröm är ju också att kunna ha ett andningshål att åka (hem) till för att chillaxa och må bra av värmen och den förhoppningsvis stilla lunken..
  Tack för fina bilder och var rädda om er!

  • Tack Anette. Välkommen att besöka lilla Nerja där det ännu är ganska genuint. Bästa klimatet på solkusten! Du kommer säkert att få se fler bilder härifrån i min blogg framöver.

 3. Åh, TACK finaste lilla mamma!!!! Vad GlLAD jag blir att resan blev så lycklig & att du fick din lyxkryssning till slut..! ❤️❤️❤️
  Älskar dig!!!!

  • Nilla! Så härligt att se dig här hos mig i kommentarsbåset. Hoppas du har sett de andra inläggen också som jag gjorde från båten. You-tube-video från när du gjorde ”Grease” t.ex. och video från ”Song of Norway”. Du får gärna länka från din blogg.
   Jag får många kommentarer numera – det är så roligt!
   Puss från din Mamma.

 4. Så fin hyllning till din dotter och sån fin relation ni verkar ha . Min egen mamma har tyvärr varit sjuk dom senaste åren och jag saknar den relation vi en gång hade nu är jag mer mamma åt min egen mamma . Ser alltid Wahlgrens värld på torsdagar och det är veckans höjdpunkt så härligt att se er ni verkar ha så kul ihop mkt skratt . Kram

 5. Alldeles helt otroligt fint att få se!!
  Pernilla är bara så helt ljuvlig – självklar och jordnära!
  Vilka bilder – så nära ni står varandra genom livet!
  Att Pernilla är som hon är är ju du och Hans orsak till, Christina!

  Kram! Kram till er alla!!

  Ann-Louise

  • Tack Ann-Louise. Ja – vi är så lyckligt lottade att vi har en så nära relation till alla våra barn. Och för mig som Mamma, så är jag extra glad för relationen med min enda dotter Pernilla.

 6. Hej Christina
  Vilka härliga bilder på er. Så fina är ni 💕
  Kul att få se bilder på henne som liten. Så glad att ni har så fin relation och att ni har varandra. ❤️

  Kram Sandra

 7. Så otroligt fina bilder på er två. Ni är så väldigt härliga o fina människor o jag är glad att få ta del av en liten del av ert liv❤
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *