Dag 79 – 81: Resan startar!

Kära blogg-vänner! Tänker att ni skall få följa med på resan som vi  nu startar för att snart få kryssa i Karibien tillsammans med Pernilla och hennes barn.

Frukost på altanen i Nerja innan vår resa till kryssningen startade.  Så taggad inför att äntligen få komma ut på en kryssning – som varit min dröm sedan länge! Här i taxin till Malaga Airport. I väntan på flyget Malaga – Stockholm.Sierra Nevada syns från flygplans-fönstret.Hemma i Sverige ett par dagar innan resan fortsatte hann vi med att träffa barn och barnbarn hemma hos Nicke på middag tillsammans med Linus och hans barn. Här är Farmor och Farfar med Kit och Linn och Colin! Det blev också TV-inspelning med ”synkar” inför ”Wahlgrens värld”, som kommer att vara med några av dagarna på Kryssningen.  

I morgon bär det iväg! 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *