Dag 57 – 58: Med ”Wahlgrens värld” i ITALIEN

I dag minns jag tillbaka på tre underbara dagar i Italien tillsammans med Pernilla, Oliver och Benjamin med sin flickvän Linnéa.

Hans var så lycklig att äntligen få komma till Rom och få söka sina italienska rötter.  I Aquilla – som ligger utanför Rom – bodde  hans Morfar: Gustavo Scenna  innan han – på en musiker-turné träffade en svensk flicka, som blev Hans´ Mormor och flyttade till Sverige.                                                                                   Jag var så lycklig för Hans´ skull – inte minst för att vi fick göra denna resa tillsammans med Pernilla och några av barnen!  Härligt att var på väg!!!!! Framme i Rom ……..Efter bilfärd från Rom var vi äntligen framme i Aquilla – och Hans var lycklig att få vara på sin Morfars gata …………….. ………. och vi alla kände historiens vingslag.

   Kvällen avslutades med middag på en av stans restauranger. Vad som åts? – PASTA så klart!Tillbaka till Rom och besök vid Fontana di Trevi … det var dock så mycket folk, så vi kom inte fram till själva fontänen …….. men vi var glada ändå      Ett gäng svenska turister som följer ”Wahlgrens värld” ville ta en bild med oss.Likaså den här trevliga kvinnan som satt vid bordet bredvid när vi åt lunch.Jag fick hälsa på Anita Ekberg som ju badat i Fontana di Trevi på film. Tyvärr finns inte Anita kvar i livet – annars hade vi antagit hennes inbjudan för ett antal år sedan  att besöka henne när vi kom till Rom.   Vi hann inte med att besöka Colloseum – men fick en glimt av den enorma byggnaden via bilfönstret.Pernilla och jag lade oss med ansikts-masken: Radiance Masque för att bli fräscha och fina inför kvällens middag.………...som avnjöts på en restaurang som Benjamin valt ut åt oss. Vad vi åt? Pasta så klart!

Efter tre fantastiska dagar i Italien kunde vi säga hej då till världens bästa film-team som troget följt oss på våra äventyr i Italien ……… Resultatet kommer i ”Wahlgrens värld” på TV så småningom.   Ett varmt TACK till Pernilla som initierade denna Italien-trip – som blev ett minne för livet!

Ti amo, Ti amo, Ti amo!!!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Dag 57 – 58: Med ”Wahlgrens värld” i ITALIEN

 1. Vilken underbar Italien resa ni hade. Förstår att det bli ett minne för livet. Fint att Hans fick se och uppleva dina Italienska rötter.
  Ska bli kul när det sänds i Wahlgrens värld 😊

  Ha en fin onsdag
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 🌺

 2. Vilken härlig resa och ni ser härliga ut:-), så fint att kunna göra detta tillsammans, vilka fina minnen! Ha det gott!

 3. Ah bella Italia. Jag är nyss hemkommem från Sicilien. Älskar Italien.
  Ni verkar ha helt undetbart inom familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *