Dag 33: Vilken TV-premiär!!!!!

Tack för alla kommentarer efter premiären på ”Wahlgrens värld” Säsong 2 – Pernilla, Bianca och jag är så glada för att serien blir så uppskattad! Tack till redaktionen ELK production, med Johan Pråmell i spetsen………….. som sände denna fantastiska bukett

Till er, som inte kunde se premiären, på TV 5, på grund av konflikten med Comhem – så har ni möjlighet att se den via Dplay.

I första avsnittet åkte vi ju till Paris: Tre generationer Wahlgren-tjejer. Här är några bilder från resan.         Tack Pernilla för att jag får vara med på olika äventyr med Wahlgrens värld!        Och tack älskade dotter för att du är den du är –  Kärleksfull, ömsint, humoristisk, modig, stark, litet galen-  och för att du vågar bjuda på dig själv med sådan öppenhet inför TV-kameran. Jag är stolt över dig! Jag älskar dig! 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Dag 33: Vilken TV-premiär!!!!!

  1. Grymt!!!! Du är vår nya favorit här hemma <3. Lyfter hela programmet. Vi är för unga för att veta allt du gjort eller vem du är, bara att du är "Pernilla wahlgrens mamma"
    Ser så mycket fram emot att lära känna dig i serien! <3<3<3

  2. Du är ju bara så fantastisk Christina! Älskar att du är med i serien också 🙂 ha det så bra. Mvh Jessica

  3. Jag känner mig som hemma när jag tittar på Wahlgrens värld. Vardagligt, inget snobberi. Trivs med er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *