Black Friday! Black weekend! I Nerja och på web-shopen.

VÄLKOMNA TILL BLACK FRIDAY – BÅDE I NERJA OCH PÅ WEB-SHOPEN!  NU UTÖKAT TILL BLACK WEEKEND!

NU UTÖKAR JAG TILL BLACKWEEKEND!

BLACK FRIDAY ÄR NÅGOT SOM ÄR MYCKET POPULÄRT INOM HANDELN – OCH SÅ ÄVEN FÖR MIG.

BÅDE I NERJA – DÄR JAG GER 30% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET I

OBS! EFTERSOM JAG ÅKER TILL SVERIGE PÅ MÅNDAG TÄNKER JAG UTÖKA TILL BLACK WEEKEND, VILKET INNEBÄR ATT DU ÄR VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL LÖRDAG OCH SÖNDAG OCKSÅ. 10 – 13.

”CASA ANGEL SHOP” BEAUTY HEALTH & FASHION.

DÄR HITTAR DU HUDVÅRDSPRODUKTER, KLÄDER (NYTT OCH NYTTJAT),HATTAR, SKOR OCH SMYCKEN, CHRISTINA-ÄNGLAR, CHRISTINA-DOFTLJUS M.M.

ADRESSEN ÄR: URB. ALHAMBRA NR 20, FASE 2 I NERJA. ÖPPET PÅ FREDAG MELLAN KL 10 – 13. ANMÄLAN TILL christina.schollin@gmail.com   

SOM NI VET HAR JAG JU BLIVIT UTNÄMND TILL ”TURISTA DE HONOR”.  HEDERSPRIS FÖR ATT JAG BIDRAGIT TILL TURISMEN I NERJA. DÄRFÖR TYCKER JAG ATT DET ÄR ROLIGT ATT KUNNA VÄLKOMNA TURISTER TILL NERJA OCH ATT BESÖKA MIN SHOP .  VÄLKOMNA ALLTSÅ PÅ FREDAG!

____________________________________________________________________________

JAG LÄMNAR OCKSÅ 30% RABATT PÅ SAMTLIGA PRODUKTER SOM NI HITTAR PÅ MIN WEB-SHOP HÄR PÅ HEMSIDAN. (DOCK MED ETT UNDANTAG: CHRISTINA-ÄNGLARNA OCH DOFTLJUSEN.)  

VÄLKOMNA ATT LÄGGA ER BESTÄLLNING PÅ WEB-SHOPEN PÅ FREDAG ALLTSÅ!  

 SER FRAM EMOT ATT TA EMOT ERA BESTÄLLNINGAR

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *