Biancas dans i ”Let´s dance” på TV.

Den  här lilla tjejen gjorde en formidabel prestation i fredags i ”Let´s dance”-tävlingen på TV. Jag är visserligen jävig eftersom hon är mitt älskade barnbarn – men jag rös och grät glädjetårar när jag såg henne dansa med inlevelse, grace och passion och hur lycklig hon var efteråt när hon övervunnit sin nervositet och klarat det allra första eld-dopet!                                                                                     Jag kan ju inte rösta eftersom vi befinner oss i Spanien, men jag hoppas att svenska folket som tycker om att se henne dansa röstar, så att Bianca får fortsätta att sprida sin dansglädje i många program till.

Till Bianca säger vi – Dance girl dance!  20140308-032045Benjamin är en stolt lillebror som är Biancas största supporter!1429219717-9394Så här glad är Bianca när hon är hos oss i Nerja – och vi ser fram emot när hon kommer hitdansande igen!

Ängel m hjärtan

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Biancas dans i ”Let´s dance” på TV.

  1. Hei! Så flink du er Bianca:-) Lykke til videre:-) Blir spennende å følge deg videre:-)

  2. Vilken tjej! Hon går från klarhet till klarhet. Hennes dans igår kväll var magisk! Förstår att du är stolt över henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *