Bianca i FINAL i Let´s dance!!!!!!

img_0152

Ni kan tro att vi är stolta över vår älskade Bianca, som gjort en sådan otrolig resa med Let´s dance! Hon har inte bara utvecklats till en fullfjädrad dansare – utan även utvecklats som människa och använt sig av sin känslighet och sina våndor för att uttrycka sig konstnärligt i dansen! Så jobbar en äkta konstnär! Det är underbart att se!och vi är så glada för hennes skull.
I morgon är hon i FINAL och det är två värdiga vinnare som tävlar om glas-skon! Elisa är en fantastiskt duktig och proffsig dansare – och det bästa av allt är att dessa två kämpar sida vid sida för att ge oss i publiken en fantastisk show-underhållning. Må bästa kvinna vinna!

Benjamin let´s Dance

Benjamin

Benjamin

benjamin-wahlgren7

Benjamin o Bianca

När Benjamin vann Let´s dance 2014, satt hela familjen i publiken – och nu sitter vi och ser Bianca i Finalen! Helt otroligt underbart!
För er alla, som verkligen önskar att Bianca ska ta hem den eftertraktade glas-skon, så gäller det att RÖSTA!! Det är era röster som räknas!
Vi ser fram emot kvällen i morgon som säkert kommer att bli MAGISK!!!bianca-ingsosso_3

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Bianca i FINAL i Let´s dance!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *