Benjamin dansar vidare i kväll!

I kväll dansar Benjamin vidare i ”Let´s dance”!Till alla er, som inte haft möjlighet att se Benjamins dans  på TV förra veckan: Här får ni ett you-tube-klipp: Varsågoda!

Benjamin let´s Dance 20140221-180326

2188050

Benjamins syster Bianca fanns på plats och var världens stoltaste syrra – vilket hon dokumenterade i sin egen blogg: www.finest/Bianca Ingrossos blogg

20140302-030638

Benjamins flickvän Linnea satt också i TV-studion. Och Morbror Niclas satt också i publiken och var så stolt över att Benjamin överglänste bode honom och mamma Pernilla med sin dans! – Nästa vecka blir det Mormor och Morfar som sitter bland publiken – det skall bli härligt att se honom ”live”!

20140301-192113

20140301-192118

20140301-192106

 

Nu håller vi alla tummar för att han skall fortsätta sin ”seger-dans” och visa att förra gångens succé inte var en engångs-företeelse. Men vi, som känner Benjamin, vet ju att han går in för allt han gör till 100% – så det är bara att lita på att han klarar av nervpersen också!

Så här såg det ut när han och Sigrid repeterar sin Slowfox, som dom ska dansa i kväll.1200-1 1200-2 1200Och ni, som kan rösta: (vilket inte vi kan göra som befinner oss i Spanien!) – gör det! Om ni tycker att det är bra vill säga! Det är så lätt att man tänker: Nej, han sitter så säkert, så honom behöver vi inte rösta på! Och så – kanske han t.o.m. åker ut! Och alla undrar: Vad hände???? Så jag säger, som mamma Pernilla: RÖSTA!!!!!

Dagens Louise L Hay-information: (Vad kunde passa bättre än detta! Benjamin har – en harmonisk relation till sin familj!)

7:e Mars:Skanna 2332

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 reaktion på “Benjamin dansar vidare i kväll!

  1. Klart jag ska titta ikväll,jag var och såg Lets dance live i tv4 studion i fredags och såg direkt vilken talang Benjamin är.

  2. Hejja Benjamin! =)
    Han var jätte duktig, precis som de andra Wahlgrenare som varit med i programmet. Härligt att se er underbara sammanhållning i familjen och att ni bjuder på så mycket trevligt i era bloggar!

  3. Hej christina. Vad roligt att du har en blogg.
    Benjamin var fantastisk att dansa. Så duktig och en fröjd att se.
    Ha nu en jättefin lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *