Benjamin dansar vidare i kväll!

I kväll dansar Benjamin vidare i ”Let´s dance”!Till alla er, som inte haft möjlighet att se Benjamins dans  på TV förra veckan: Här får ni ett you-tube-klipp: Varsågoda!

Benjamin let´s Dance 20140221-180326

2188050

Benjamins syster Bianca fanns på plats och var världens stoltaste syrra – vilket hon dokumenterade i sin egen blogg: www.finest/Bianca Ingrossos blogg

20140302-030638

Benjamins flickvän Linnea satt också i TV-studion. Och Morbror Niclas satt också i publiken och var så stolt över att Benjamin överglänste bode honom och mamma Pernilla med sin dans! – Nästa vecka blir det Mormor och Morfar som sitter bland publiken – det skall bli härligt att se honom ”live”!

20140301-192113

20140301-192118

20140301-192106

 

Nu håller vi alla tummar för att han skall fortsätta sin ”seger-dans” och visa att förra gångens succé inte var en engångs-företeelse. Men vi, som känner Benjamin, vet ju att han går in för allt han gör till 100% – så det är bara att lita på att han klarar av nervpersen också!

Så här såg det ut när han och Sigrid repeterar sin Slowfox, som dom ska dansa i kväll.1200-1 1200-2 1200Och ni, som kan rösta: (vilket inte vi kan göra som befinner oss i Spanien!) – gör det! Om ni tycker att det är bra vill säga! Det är så lätt att man tänker: Nej, han sitter så säkert, så honom behöver vi inte rösta på! Och så – kanske han t.o.m. åker ut! Och alla undrar: Vad hände???? Så jag säger, som mamma Pernilla: RÖSTA!!!!!

Dagens Louise L Hay-information: (Vad kunde passa bättre än detta! Benjamin har – en harmonisk relation till sin familj!)

7:e Mars:Skanna 2332

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”Benjamin dansar vidare i kväll!

  1. Klart jag ska titta ikväll,jag var och såg Lets dance live i tv4 studion i fredags och såg direkt vilken talang Benjamin är.

  2. Hejja Benjamin! =)
    Han var jätte duktig, precis som de andra Wahlgrenare som varit med i programmet. Härligt att se er underbara sammanhållning i familjen och att ni bjuder på så mycket trevligt i era bloggar!

  3. Hej christina. Vad roligt att du har en blogg.
    Benjamin var fantastisk att dansa. Så duktig och en fröjd att se.
    Ha nu en jättefin lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *