Barnbarn fyller år

Barnbarnet Benjamin fyller 16 i dag och överraskades med att så gott som hela familjen och Gudmor, flickvän och goda vänner stod vid hans säng när han vaknade. Frukost med sång, tårta och presenter! Vår älskade Benjamin som blivit så stor!!!

IMG_2144

Jag älskar alla dessa improviserade möten runt Pernillas matbord! Alltid öppet hus där alla är välkomna ! Precis som hon är van vid hemifrån hos oss sedan hon var liten. I dag fixade hon ett fantastiskt födelsedagsbord innan hon gav sig iväg till första publikrep på Priscilla!

IMG_2145

IMG_2151

20130914-143635.jpg

 

IMG_2175

IMG_2176

IMG_2153

Lilla Marqy charmar alla!

IMG_2146

Flickvän och bästa vän – alltid på plats!

 

 

Dagens visdomsord hämtat från Pernillas kök:

20130914-145823.jpg

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Barnbarn fyller år

 1. Vilken underbart härlig stämning och sammanhållning ni har i er stora, fina familj! Jag brukar läsa hos Pernilla då och då. Prata om generös människa till att bjuda på sitt privatliv.
  Jag måste också få säga att så underbart fint du brukar duka vid era tillställningar hemma hos dig. Har ju fått se fina bilder via Pernilla.
  Tänk att få sätta sig till bords där. =)

  Har läst lite hos dig också, utan att kommentera. Min fuling. 😉 Bland annat det där inlägget om att änglarna fanns med när vi såg fjädrar flygandes. Det har jag aldrig hört talas om förut och när jag gick ute i skogen och promenerade efter att ha läst det hos dig så kom det en liten fjäder flygandes. Lite magiskt nästan!

  • Hej Malin. Tack för din kommentar. Jo, visst är det så att vi som bloggar vill ju gärna ha kommentarer, så att vi vet att vi ”når ut”! Både Pernilla och jag älskar att lägga ut bilder och dela med oss av. Trevligt att du upplevde ”fjäder-magiken”! Ja, det är fantastiskt när man är öppen – vad man kan uppleva!

 2. Stort grattis till Benjamin som idag blir 16år. Hipp hipp hurra från oss i Strängnäs!!!!

 3. Underbara bilder på fina födelsedags barnet och er andra. Vilken fin gemenskap och det du beskriver om Pernilla känner man lätt igen från hennes blogg, att alla är välkomna och säkert med en varm omfamning.
  Tack för du delar med dig av barnbarnets födelsedag.

  Må så gott
  Stor KRAM Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *