”Änglar finns” i Gamla Stan!

Boden Christina312475_10150278491876459_1000234186_n

Schollin2  Schollin5

bild02.jpg

 

Skanna 2503

 

7:e och 8:e April:

Skanna 2504

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

12 svar på ””Änglar finns” i Gamla Stan!

 1. Såklart att ÄNGLAR FINNS- DU är ju EN av dom 🙂

  låter väldigt intressant och inspirerande med ” Må bra Oas”
  det behövs verkligen i dagens samhälle.
  All lycka till er

  Kram Sandra

 2. Så underbart det låter med oasen och må bra rum. Alla behöver en stunds tid med sig själv för att må bra och din atmosfär verkar vara den rätta. Skall besöka din ” Må bra oas” när jag kommer ner till Stockholm nån gång. Vore underbart. Självklart skall jag handla något av dig och prova på en behandling. Det läker nog själen och får en att må bra. Kram till dig/

 3. Jag är i jakt efter månadsängeln Juni och den verkar vara omöjlig att få tag på då jag ej bor i Stockholm :-/
  Jag själv fick en sån ängel av min mormor och nu vill hon ge en sån till min dotter i doppresent.
  Tänkte om du hade någon i butiken och kanske kunde skicka?

  Mvh Sofie Ferlin från lilla orten Hofors ?

  • Hej Sofie. Min butik i Gamla Stan är nedlagd sedan 4 år tillbaka. Och – tyvärr: Christina-änglarna tillverkas inte längre. Dock – det finns diskussioner att vi: Silkflower och jag ska börja producera dessa populära änglar igen! Vi får se hur det går!

 4. Hej
  Jag är intresserad av köpa tre av Christinas månadsänglar.
  Januari, April och Augusti månads änglar är de jag vill köpa. Du kan väl höra av huruvida du har dessa till salu?
  Jag är glad om ni inte publicerar detta mall.

  • Hej Eva. Jag försökte sända mail till dig – men det fungerade inte. Sänd mig din beställning: christina.schollin@gmail.com. Skriv namn, adress och telefonnummer och de änglar du vill ha. Då får du mail från mig hur mycket du skall sätta in och vilket konto du skall sända till. Tack för din beställning. Christina Schollin.

 5. Hej Christina!
  Jag har skrivit en bok om änglar som är färdigtryckt om ett par veckor. Boken heter ”Leonahs bok”. Jag skriver lite om mina egna andliga upplevelser samt kanaliserar min ängel som vill ge oss människor goda råd. Jag ska ha en mindre bokrelease med ca 20 inbjudna gäster på ett mysigt café om cirka 4 veckor och undrar om du vill komma. Min vän Gunnar By Skoglund ,(Från Suzzies orkester) kommer sjunga o spela några låtar vi skrivit varvat med att jag berättar om Leonahs bok. Jag vill även gärna ge dig en bok och undrar om du vill läsa den. Om du tycker om den tänkte jag fråga om du kanske vill sälja den i din änglabutik i gamla stan.
  Många varma hälsningar
  Helena Aldén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *