Alla Hjärtans Dag

Jag älskar att dela med mig! Och i dag - på Alla Hjärtans Dag - så delar jag med mig av hjärtan till mina vänner - och även till er, som är mina blogg-vänner: I love my friends   Kom ihåg att bästa sättet att få en vän - är att vara en!I love my job Skaffa dig ett yrke som du älskar - så behöver du inte arbeta en enda dag i ditt liv!Hjärta Det finaste du kan ge till andra - är dig själv! Love is the best thing     Make every act an act of Love You are filled withThere is nothing better       Och - det viktigaste av allt: Älska dig själv!!! För du kan aldrig älska någon annan - om du inte älskar dig själv!I love Me Louise L Hay-affirmationer: 12:e Februari:Skanna 2137 13:e FebruariSkanna 2138 14.e Februari:Skanna 2140

4 reaktion på “Alla Hjärtans Dag

  1. Härligt att du sprider kärlek och värme – något vi lider brist på i vår värld och alltså inte kan få för mycket av!
    Kram Maggie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *