55 -årig bröllopsdag!

Den 22:a December 1962 gifte vi oss i Boo kyrka på Värmdö.

196222 Bröllopet25 år senare firade vi Silverbröllop!     1987 1222 Silverbröllop B. Johansson Aftonbladet (5) För 5 år sedan blev det Guldbröllop!Guldbröllopsbild   I går började vårt firande av vår 55-åriga bröllopsdag på flyget från Malaga till Stockholm med champagne och tapas-bricka ………….………….. och när vi landat på Arlanda blev vi firade med en överrasknings- mottagningPernilla och Theo agerade välkomst-kommitté – och sedan bar det iväg med bil till Restaurang ”Un Poco”, där vi blev bjudna på en fantastisk måltid – och där även Benjamin och Oliver fanns på plats.

Hans ställde sig på knä och friade igen!!Linus och barnen Linn och Colin kom också för att gratulera.Vi fick tacka familjen Ingrossos släkting Emilio för den fantastiska maten……… Puss, puss, puss ………. Vi tackar Pernilla, för att hon ”styrde upp” firandet av vår 55-åriga bröllopsdag så fint. 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

12 svar på ”55 -årig bröllopsdag!

 1. Stort grattis till er. Och idag, stort grattis på din 80 års dag. Gud så otroligt vacker du är, inte många 80 åringar som är så fina och som har sådant driv och pondus som du. Du gör Wahlgrens värld!!! Så himla cool.
  Igen, stort stort GRATTIS!

 2. Så fina ni är ! Jag läste på Pernillas blogg om hennes dramatiska födelse.
  Berätta gärna mera om vad som hände !”

 3. Vilket fantastiskt fint par ni är ni två, både då och nu, stort GRATTIS till er båda.

  Ännu ett GRATTIS till dig på din dag idag, kan inte finnas en vackrare 80 åring. HURRA HURRA HURRA HURRA hoppas du har en helt underbar dag.

  • Tack Rosa! Ja – det blev en helt underbar dag för mig och för hela min familj. Jag samlar nu alla bilder som togs under julhelgen – och kommer att lägga upp på bloggen. God fortsättning önskar Christina.

 4. Grattis på er 55 åriga bröllopsdag i efterskott. Ni är så fina och ungdomliga 💐💐💐🎉

  Och ett stort grattis i efterskott med på din 80 årsdag 🎂🎉💐
  Hurra hurra hurra för bästa Christina!
  Kram Sandra

 5. Grattis till både din 80-års dag och bröllopsdag.
  Ni är för söta både du och Hans och vilken härlig familj ni har fått, alltid en massa barn och vänner omkring er och fortfarande pigga på livet, jag tror det är receptet för evig ungdom.
  Lycka till resten av ert liv.
  Gott Slut och Gott Nytt År.
  Jag ser framemot nya avsnitt på Wahlgren´s
  Kram Iréne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *